Γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα για τη Γεωργία Δεσπολλάρη

 Runbeat Team   12:03 04-01-2024  

Γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα για τη Γεωργία Δεσπολλάρη


Λίγο πριν την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, η Γεωργία Δεσπολλάρη ταξίδεψε στην Κύπρο για το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της. Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου επέστρεψε από τη Νότιο Αφρική στις 30 Δεκεμβρίου και από τις 4 μέχρι τις 16 Ιανουαρίου θα είναι στη Λευκωσία για το τελευταίο μέρος της χειμερινής περιόδου.

Η “χάλκινη” πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 800 μ. στην κατηγορία Κ23 θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στο τέλος του μήνα στο μίτινγκ που θα γίνει στο Τάμπερε (23/1).

 

«Περιμένουμε την τελική απάντηση για τη συμμετοχή της στο μίτινγκ του Τάμπερε, θεωρώ όμως πως θα είναι θετική. Έχουμε κλείσει και το μίτινγκ της Κωνσταντινούπολης (20-21/1), ωστόσο αν και εφόσον γίνει αποδεκτή στο Τάμπερε δε θα αγωνιστεί στην Τουρκία. Η προετοιμασία στη Νότιο Αφρική πήγε πολύ καλά και η Γεωργία είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα κάνει μια σειρά από δυνατούς αγώνες με στόχο να ενισχύσει το ράνκινγκ της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της, Αναγνώστου.

Στο μίτινγκ της Κωνσταντινούπολης θα αγωνιστούν ακόμη ο Χαρίδημος Ξενιδάκης, η Ανθή Κυριακοπούλου και η Μελίσσα Αναστασάκης.

Η Δεσπολλάρη θα είναι παρούσα στις 28/1 στο μίτινγκ του Άμστερνταμ στις και στις 3 Φεβρουαρίου στη διοργάνωση της Γάνδης. Στα αγωνιστικά της πλάνα είναι τόσο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα (10/2) της Κωνσταντινούπολης, όσο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ (17-18/2).

Πηγή: segas.gr