Φοβερή υποδοχή για Κορακίδη και Φιλιππίδου στη Θεσσαλονίκη (vid)

 Runbeat Team   11:52 10-08-2022  

Φοβερή υποδοχή για Κορακίδη και Φιλιππίδου στη Θεσσαλονίκη (vid)


Εκπληκτική υποδοχή επεφύλαξαν στον Γιάννη Κορακίδη και την Αρετή Φιλιππίδου οι φίλοι και συγγενείς κατά την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη χθες αργά το βράδυ.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του Κάλι (ο Κορακίδης να θυμίσουμε ότι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία και η Φιλιππίδου το ασημένιο στη δισκοβολία) έφτασαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα και στη συνέχεια ταξίδεψαν για τη συμπρωτεύουσα, τον τόπο καταγωγής τους.

 

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είχε στηθεί μία μικρή γιορτή για τους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές Κ20, οι οποίοι χαμογελούσαν συνεχώς έχοντας κρεμασμένο στο λαιμό τους το μετάλλιό τους.

Δείτε ένα ενδεικτικό βίντεο από την υποδοχή του Κορακίδη


Στην Αθήνα έφτασαν χθες και ο τέταρτος στη σφυροβολία ανδρών Νικόλας Πολυχρονίου, η πέμπτη στα 200 μ. με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό του αγωνίσματος (και 11η στα 100 μ.) Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, οι όγδοες πρωταθλήτριες στον κόσμο Μαρία Κάσσου (στα 3.000 μ. & 9η στα 5.000 μ.) και Σωτηρία Ράπτη (Τριπλούν), ο Κώστας Μπουζάκης, ο Χρήστος Ρούμτσιος, η Αναστασία Ντραγκομίροβα, η Ηλιάνα Τριανταφύλλου, η Αναστασία Αντωνοπούλου, η Βασιλική Μητσιούλη, ο Γρηγόρης Χάσος, η Χαβά Ντελίου, ο Θεοφάνης Μαυροδόντης και η Μαρία Ανδρεάδη ήταν τα μέλη της ομάδας που εκπροσώπησαν επάξια την ελληνική μας ομάδα και έφτασαν σήμερα στην Ελλάδα.