Επιβεβαίωσε το όριο για το Ευρωπαϊκό η Πόλακ με άλμα στα 4.50μ.

 Runbeat Team   8:57 15-02-2024  

Επιβεβαίωσε το όριο για το Ευρωπαϊκό η Πόλακ με άλμα στα 4.50μ.


Σ’ ένα… ερωτικό μίτινγκ συμμετείχε χθες το βράδυ η Ελένη Πόλακ συνεχίζοντας τους αγώνες της στον κλειστό στίβο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ συμμετείχε στο μίτινγκ του Τορούν στη Φιλανδία, όπου με άλμα στα 4.50μ. κατέλαβε την τρίτη θέση. Οι διοργανωτές συνδύασαν τον αγώνα με τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι άκρως ερωτική με κόκκινα χρώματα και καρδούλες.

 

Οι μετέχοντες φάνηκε να χαίρονται την όλη ατμόσφαιρα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η Πόλακ πέρασε τα 4.50μ. και επιβεβαίωσε το όριο για το Ευρωπαϊκό και παράλληλα έδειξε έτοιμη να κυνηγήσει μεγαλύτερα άλματα που θα την βάλουν σε τροχιά Ολυμπιακών Αγώνων.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ, η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη τόνισε:

«Δεν είχα πάρει μαζί μου κοντάρια, καθώς είχα συνεννοηθεί με τον μάνατζερ μου να δανειστώ από άλλη αθλήτρια, ενώ απουσίαζε και ο προπονητής μου, Μανώλης Καραγιάννης. Θεωρώ πως με αυτά τα δεδομένα ο σημερινός ήταν ένας καλός αγώνας για εμένα», είπε η αθλήτρια, που το σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον έβδομο τίτλο της σε διοργάνωση κλειστού στίβου. Η Πόλακ μετά το 4.50μ. δοκίμασε στα 4.62μ., ενώ νωρίτερα πέρασε με την δεύτερη τα 4.20μ. και με την πρώτη τα 4.35μ. και 4.50 μέτρα. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Βίλμα Μούρτο με 4.74μ. και δεύτερη η Νιούμαν με 4.50 μέτρα.