Εξαιρετικές επιδόσεις στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων

 Runbeat Team   16:03 26-05-2022  

Εξαιρετικές επιδόσεις στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο 21/5 οι Πανελλήνιοι αγώνες στίβου και Petanque Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων 2022.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο Αλκαζάρ στη Λάρισα από την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων με την χορηγία της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Επίσημοι καλεσμένοι της ΑΟΝΜ ήταν ο Σύνδεσμος Νεφροπαθλων Κύπρου.

 

Στα σημαντικότερα των αγώνων ήταν η συμμετοχή του Μαραθωνοδρόμου αθλητή της ΑΟΝΜ Σήφη Τζουγανάκη, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του συμμετείχε στα 100μ. καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Οι τρεις αθλήτριες της ΑΟΝΜ Ξανθή Μπιτζίδου, Ειρήνη Μιχαηλίδη και Ανδριάνα Ντανίλα Μικεδακη συμμετείχαν με εξαιρετική επίδοση στα 100μ. και 200μ., οι νεοεισερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι αθλητές Γεώργιος Σαρογλάκης και Δήμος Τριπιλόπουλος κατέκτησαν αρκετές πρωτιές και αναμένεται να γράψουν και αυτοί τη δική τους ιστορία. Ξεχώρισε επίσης και ο αθλητής της ΑΟΝΜ και πρόεδρος του νεοσύστατου Αθλητικού Συλλόγου Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων ΑΤΛΑΝΤΑΣ Χριστόφορος Πολυδώρου, ο οποίος αν και τραυματισμένος κατάφερε και πήρε την πρώτη θέση στα 400μ.





Κατά την τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ΦΡΟΥΡΙΟ στη Λάρισα, η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων βράβευσε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο και τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας κ. Πινακά Βασίλειο για τη στήριξη και τη συνδρομή τους στους Πανελλήνιους Αγώνες, την Ιατρό Νεφρολόγο και αντιπρόεδρο της ΑΟΝΜ κυρία Αθηνά Γόμπου η οποία είναι πάντα δίπλα στην ΑΟΝΜ και στους αθλητές της καθώς επίσης και τον αθλητή Σήφη Τζουγανάκη για τις εξαιρετικές επιδόσεις του και την ενεργή συμμετοχή του στις διοργανώσεις της ΑΟΝΜ. Επίσης, η ΑΟΝΜ βράβευσε την Κυπριακή ομάδα για την συνεχή παρουσία της σε όλους τους Πανελλήνιους Αγώνες Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων. Η Κυπριακή ομάδα βράβευσε την πρόεδρο της ΑΟΝΜ κυρία Ρούλα Τσάμη-Αρκά για την προσφορά της στον αθλητισμό των Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων.