Δράση μόνο στον Υμηττό αυτό το σαββατοκύριακο

 Runbeat Team   10:58 14-01-2022  

Δράση μόνο στον Υμηττό αυτό το σαββατοκύριακο


«Φτωχή» είναι η δράση αυτό το σαββατοκύριακο όσον αφορά στους αγώνες τρεξίματος καθώς το καλεντάρι περιλαμβάνει μόνο έναν αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα για αύριο Σάββατο 15/01 στις 8π.μ. έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας της σειράς Trail Time Trail 2022 στον Υμηττό της Αθήνας. Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας.

Όσον αφορά στο Trail Time Trail να υπενθυμίσουμε ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 προκριματικούς αγώνες και έναν τελικό στις 27 Φεβρουαρίου, στον οποίο συμμετοχή θα έχουν μόνο όσοι και όσες προκριθούν με βάση τα κριτήρια.

Όλοι οι αγώνες έχουν μικρό όριο συμμετοχής μέχρι 40 δρομείς.

 

Η διαδρομή είναι επίπονη και απαιτεί καλή στρατηγική από τους συμμετέχοντες καθώς οι συνεχόμενες τεχνικές ανηφορο-κατηφόρες δεν συγχωρούν λάθη!

Η εκκίνηση/τερματισμός είναι σε καθαρά ορεινό περιβάλλον χωρίς πρόσβαση σε θεατές ή αυτοκίνητο. Η απόσταση είναι τέτοια που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες τραυματισμών για τους συμμετέχοντες ενώ απασχολούνται ελάχιστα άτομα για την διοργάνωση, εξασφαλίζοντας την υγειονομική ασφάλεια τόσο των συμμετεχόντων όσο και των συντελεστών.