Δημήτρης Τσιάμης: Γράφει ιστορία στο παγκόσμιο της Γλασκόβης

 Runbeat Team   20:32 25-02-2024  

Δημήτρης Τσιάμης: Γράφει ιστορία στο παγκόσμιο της Γλασκόβης


Γράφει ο Δημήτρης Λύκουρας

Όχι μόνο Ελληνική αλλά και παγκόσμια ιστορία γράφει ο αθλητής μας Δημήτρης Τσιάμης (γεν.1982) καθώς θα γίνει ο μεγαλύτερος ηλικιακά αθλητής που καταφέρνει να πάρει τη πρόκριση και να αγωνιστεί σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου!!!

Σε ηλικία 42 ετών παρακαλώ ο Δημήτρης Τσιάμης θα σπάσει το προηγούμενο «άτυπο» ρεκόρ του Κίμ Κολινς που είχε αγωνιστεί το 2018 στα 60 μέτρα σε ηλικία 41 ετών!

 

Ο Δημήτρης Τσιάμης είναι κατά την γνώμη μου ο αθλητής με το μεγαλύτερο πείσμα, μεθοδικότητα, εργατικότητα, συνέπεια, υπομονή και επίπονη που έχει αναδείξει ο Ελληνικός στίβος σε όλη την ιστορία του! Έχει ίσως το μεγαλύτερο αθλητικό ανταγωνιστικό “mentality” που έχω δει παγκοσμίως, που αν και για τριπλούν δεν είχε τα μεγαλύτερα δυνατά φυσικά προσόντα, με όπλο του την προπονητική και πνευματική συνέπεια στο αθλητικό πιστεύω του αναδεικνύει ότι το μεγαλύτερο προσόν ενός πρωταθλητή είναι η πίστη και η εργατικότητα του!

Δημήτρη καλή επιτυχία ολόψυχα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Γλασκώβη !!! Το αξίζεις μας κανείς πολύ υπερήφανους!

Μετά την κλήση του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μικρής πίστας στη Γλασκώβη, η Ελληνική αποστολή έφτασε τα 9 μέλη! Η μεγαλύτερη Ελληνική αποστολή των τελευταίων είκοσι ετών μετά το 2004!