Δεν τα κατάφερε η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν

 Runbeat Team   14:02 30-07-2021  

Δεν τα κατάφερε η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν


Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε η Βούλα Παπαχρήστου στα προκριματικά του τριπλούν στο Ολυμπιακό τουρνουά στίβου με αποτέλεσμα να αποχαιρετίσει το όνειρο πρόκρισης στον τελικό του αγωνίσματος.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε με άκυρη προσπάθεια, ενώ το δεύτερο άλμα της παρότι μετρήθηκε (12.23), ουσιαστικά ήταν ως μη γενόμενο καθώς η Παπαχρήστου έχασε το βηματισμό της και περπάτησε δεν πραγματοποίησε άλμα. Στην τελευταία προσπάθειά της τα έδωσε όλα, όμως και πάλι ήταν άκυρη με αποτέλεσμα να αποχαιρετίσει το όνειρο πρόκρισης.

Η Βούλα Παπαχρήστου δήλωσε μετά τον αγώνα της:

«Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, έβαλα όλες μου τις δυνάμεις. Προσπάθησα να εκτελέσω τα άλματά μου σωστά, όμως αυτό δεν έγινε. Ξέρω ότι όλο το διάστημα της προετοιμασίας μου έκανα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να φέρω το αποτέλεσμα που θέλω εγώ, όμως δεν τα κατάφερα. Ήθελα να το ευχαριστηθώ πρώτα από όλα εγώ και μετά η οικογένειά μου και όλη η Ελλάδα.

Έχει να κάνει με την προσωπική αντιμετώπιση του αγώνα. Ενώ μπαίνω και τα κάνω όλα σωστά και το ζέσταμα κυλά τέλεια μόλις ξεκινώ την προσπάθεια κάτι δε βγαίνει καλά».