Belles Historic Trail: Έρχεται τον Απρίλιο… «Φουλ του φουλ»!

 Runbeat Team   20:15 29-02-2024  

Belles Historic Trail: Έρχεται τον Απρίλιο… «Φουλ του φουλ»!


Ο «Φούλ του φούλ» ο Σερραίος που έγινε viral τον περασμένο Νοέμβριο με τις φανταστικές ατάκες του, πρωταγωνιστεί στο επίσημο σποτ του αγώνα ορεινού δρόμου «Belles Historic Trail» που πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά στο Νέο Πετρίτσι στις 27 και 28 Απριλίου 2024.

Το σποτ, που ήδη έχει ξεπεράσει τις 3.000 προβολές μέσα στο πρώτο 24ωρο, δείχνει μια δρομέα να προπονείται στα μονοπάτια του «Belles Historic Trail» με τον viral Σερραίο να την παρακολουθεί -χαλαρώνοντας στην όμορφη φύση- και παροτρύνοντάς τη να συνεχίσει … «φουλ τουφούλ».

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων δύο χρόνων, η διοργάνωση διευρύνεται χρονικά κατά μία ημέρα, συμπεριλαμβάνοντας νέους αγώνες που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν μοναδικές δρομικές εμπειρίες που συνδυάζουν ταχύτητα και αγώνες trail, σε ένα από τα πλέον πανέμορφα και ιστορικά βουνά της Ελλάδας.

 

Συγκεκριμένα συμπεριλαμβάνονται αγώνες βουνού 22 και 8 χλμ στις νοτιοανατολικές πλαγιές του Μπέλλες, ένας αγώνας 5 χλμ μέσα και έξω από το Νέο Πετρίτσι και ένας παιδικός αγώνας στο κέντρο του χωριού.

«Βelles Historic Trail» : 22 χλμ + 1340 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

«Sultanitsa Trail Run» : 8 χλμ + 502 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

«Yidi Vertical Challenge» : 1 χλμ + 310 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

«Ν.Πετρίτσι Run» : 5 χλμ + 152 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

«Riko Kids Run» : 1,2 χλμ + 65 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Οι βασικοί αγώνες της διοργάνωσης έχουν πιστοποιηθεί από την ΙΤRA - International Trail Running Association (Διεθνής ένωση για το trail running) και συμπεριλαμβάνονται στο Εθνικό Πρωτάθλημα - ITRA National League και στο επίσημο καλεντάρι.

Στόχος τoυ «Βelles Historic Trail» είναι η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και η ανάδειξη του φυσικού και ιστορικού πλούτου της εμβληματικής οροσειράς της Κερκίνης ή Μπέλλες και γενικότερα η προβολή της περιοχής μας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πετριτσίου, υπόσχεται και φέτος μια άρτια διοργάνωση, σε ασφαλή και πανέμορφα μονοπάτια, με ζεστή υποδοχή, όμορφα χαμόγελα και μοναδική φιλοξενία.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στοwww.belleshistorictrail.gr