Αντίστροφη μέτρηση για τον 7ο Φειδιππίδειο Δρόμο – Η λίστα συμμετοχής

 Runbeat Team   16:39 04-11-2022  

Αντίστροφη μέτρηση για τον 7ο Φειδιππίδειο Δρόμο – Η λίστα συμμετοχής


Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου για τον 7ο Φειδιππίδειο Δρόμο στην αίθουσα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 24 Νοεμβρίου.

Στο panel βρέθηκαν ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας, ο Πρόεδρος του ΑΟΔ Σπάρτης κ. Σταύρος Περγαντής, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα κ. Γιώργος Διαμαντής και ο Έφορος Αθλητισμού του Α.Π.Σ. «Αθηναίοι Δρομείς», κ. Δημήτρης Αργυρόπουλος, Παρών και ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών Δρομέων που κρατάει στον αγώνα τον Κεντρικό Σταθμό της Σπάρτης, Σπαρταθλητής κ. Γιώργος Κουλόγιαννης.

 

Ο Δήμαρχος Σπάρτης μετά το καλωσόρισμα, δήλωσε ότι θα είναι πάντα κοντά στον αγώνα και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη του. Παράλληλα, δήλωσε ότι θέλει να κάνει τη Σπάρτη Διεθνές κέντρο Υεραποστάσεων και θέλει σε αυτή την προσπάθεια τους Αθηναίους Δρομείς αρωγούς.  

Μετά το πέρας της παρουσίασης, δόθηκε χρόνος για ερωτήσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου.

- Χρειάζεται ο αγώνας περισσότερη επικοινωνία; Θα θέλατε τα μέσα επικοινωνίας της Σπάρτης Χορηγούς Επικοινωνίας;

«Έχει γίνει αίτημα στο Υπουργείο τουρισμού και στον ΕΟΤ να το επικοινωνήσει με τις, ανά τον κόσμο, υπηρεσίες του. Με χαρά, γίνεται δεκτή η πρόταση για τα μέσα επικοινωνίας της Σπάρτης».

- Τα πολλά χιλιόμετρα είναι αρνητικός παράγων για συμμετοχή;

«Αντιθέτως είναι κίνητρο για κάποιον να συμμετέχει στον μεγαλύτερο αγώνα του κόσμου, επί ανοικτής οδού. Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Σπάρτης, τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης που κάθε χρόνο στηρίζουν τον Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο».

 

Παράλληλα γνωστή έχει γίνει η λίστα με τους δρομείς που θα βρεθούν στην γραμμή της εκκίνησης και μπορούμε να την δούμε παρακάτω.