Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Αξίζει τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της Ευρώπης για το 2022

 Runbeat Team   8:00 17-09-2022  

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Αξίζει τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της Ευρώπης για το 2022


Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε τη δική της μοναδική ιστορία φέτος κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο τόσο στα 35χλμ όσο και στα 20χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, ενώ διένυσε μία εξαιρετική σεζόν με τεράστιες επιτυχίες.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια της Ελληνίδας πρωταθλήτριας την συμπεριέλαβε στις υποψήφιες για κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης για το 2022.

 

Το ιστορικό νταμπλ που πέτυχε στο Μόναχο τη θέτουν ως βασική υποψήφια για την πρωτιά, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ήταν 4η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον στα 35χλμ βάδην και έκτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο βάδην.

Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίζουν την Ντρισμπιώτη στα social media. Η ψηφοφορία του κοινού θα μετρήσει 25% στο τελικό αποτέλεσμα. Το ίδιο ποσοστό θα έχει η ψηφοφορία των Ομοσπονδιών, των δημοσιογράφων, καθώς και της ειδικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου, πριν λίγες ημέρες, αναδείχθηκε κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια για τον μήνα Αύγουστο. Οι τρεις φιναλίστ θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και η νικήτρια στις 22 του ίδιου μήνα στο Gala που θα γίνει στο Ταλίν.

Όσοι ενδιαφέρονται να ψηφίσουν θετικά την Ντρισμπιώτη, και να μετρήσουν οι ψήφοι, αρκεί μόνο να κάνουν like στα social media της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο Instagram:


LIKE και SHARE στο Facebook:


RETWEET και like την δημοσίευση στο Twitter:


Διαβάστε ακόμη

Υποψήφιος κορυφαίος ο Μίλτος Τεντόγλου

Υποψήφια ανερχόμενη αθλήτρια η Ελίνα Τζένγκο

Αναλυτικά οι υποψήφιες

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Ελλάδα) 20χλμ./35χλμ. βάδην

Κίλι Χότζκινσον (Μ. Βρετανία) 800 μ.

Φέμκε Μπολ (Ολλανδία) 400μ./400 μ. εμπ.

Μουζίνκα Καμπούντζι (Ελβετία) 100μ./200μ.

Γιαροσλάβα Μάχουτσικ (Ουκρανία) ύψος

Μαλάικα Μιχάμπο (Γερμανία) μήκος

Λόρα Μιούιρ (Μ. Βρετανία)

Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία) δισκοβολία

Ναφισάτου Τιάμ (Βέλγιο) 7αθλο

Ιβάνα Βουλέτα (Σερβία) μήκος