Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 41ο Αγώνας Δρόμου Υγείας

 Runbeat Team   18:44 01-11-2023  

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 41ο Αγώνας Δρόμου Υγείας


Σε νέο χώρο, αλλά πάντα με τον ίδιο στόχο: να φέρει τους πολίτες πιο κοντά στο τρέξιμο και την άθληση, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας διοργανώνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου τον 41ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας.

Ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων φιλοξενούνταν παραδοσιακά στον Άγιο Κοσμά, όμως λόγω των εργασιών που γίνονται στην ευρύτερη περιοχή φέτος η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:

 

«Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας προκηρύσσει τον 41ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας εδώ και τέσσερις δεκαετίες συμβάλλει καθοριστικά στη διάδοση του λαϊκού μαζικού αθλητισμού και του τρεξίματος και συμμετέχουν δρομείς κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, ο αριθμός των οποίον αυξάνεται συνεχώς.

Η Ιστορική αυτή διοργάνωση μέχρι πέρυσι διεξαγόταν στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά (Εκκίνηση-Τερματισμός) και η διαδρομή ήταν στο παραλιακό μέτωπο Ελληνικό – Γλυφάδα.

Με δεδομένο ότι πλέον έχουν ξεκινήσει εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο για την ανάπλαση του ευρύτερου χώρου στο Ελληνικό, δεν υπήρχε η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την διοργάνωση στο φυσικό της χώρο.

Έτσι φέτος η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας (ΟΑΚΑ)».

Η προκήρυξη

Οι εγγραφές