Άνετα νικητής ο Γκελαούζος στον ημιμαραθώνιο της Ρόδου

 Runbeat Team   8:55 10-04-2022  

Άνετα νικητής ο Γκελαούζος στον ημιμαραθώνιο της Ρόδου


Ο Κώστας Γκελαούζος ήταν ο μεγάλος νικητής στον ημιμαραθώνιο της Ρόδου τερματίζοντας σε 1 ώρα, 9 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα.

Ο ίδιος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος καθώς, όπως εξήγησε, «προσπαθώ να ξεπεράσω κάποια προβλήματα που μου άφησε ο μαραθώνιος της Αθήνας. Η διαδρομή εδώ στη Ρόδο ήταν υπέροχη, βοήθησε και ο καιρός που ήταν αρκετά δροσερός και όλα πήγαν καλά. Εύχομαι σε όλους καλούς τερματισμούς και πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι να χαρώ το νησί. Για μένα βασικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι η αποκατάσταση γιατί κυνηγάω ένα μεγάλο ρεκόρ και χρειάζεται να είμαι απόλυτα υγιής. Στον Μαραθώνιο της Αθήνας έδωσα το 110 % για να φτάσω στο ρεκόρ που ήταν ο στόχος μου από την αρχή του αγώνα. Πήγαν όλα καλά στο τέλος και είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα όσον αφορά στη συνέχεια. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το τρέξιμο και ο αθλητισμός να γίνει κουλτούρα για τον Έλληνα και νομίζω ότι ήδη ο κόσμος προσπαθεί να το βάλει στην καθημερινότητά του».





Τη δεύτερη θέση στον ημιμαραθώνιο κατέλαβε ο Παναγιώτης Μπουρίκας με χρόνο 1:14:04. Ο Kopaczewski Pawel ήταν τρίτος τερματίζοντας σε 1:19:27.

Η Patricia Martin Del Guayo ήταν νικήτρια στις γυναίκες ολοκληρώνοντας τον ημιμαραθώνιο σε 1:34:44, ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η Paulina Zdunczyk με 1:35:08 και 3η ήταν η Ochmanska Ewa με 1:38:56.

Τα αποτελέσματα