Ανακοινώθηκαν ημερίδες κλειστού στίβου σε ΣΕΦ και Άγιο Κοσμά

 Runbeat Team   19:03 12-01-2024  

Ανακοινώθηκαν ημερίδες κλειστού στίβου σε ΣΕΦ και Άγιο Κοσμά


Η πρώτη δυνατή συνάντηση της χρονιάς θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πρόκειται για την ημερίδα που θα φιλοξενηθεί στη σάλα του ΣΕΦ, δύο εβδομάδες πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και το πρόγραμμα του θα περιλαμβάνει αγωνίσματα και για τις κατηγορίες Κ16 Ανδρών και Γυναικών.





Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με email το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Δείτε την προκήρυξη και τις δηλώσεις

Δύο ημερίδες κλειστού στίβου θα διοργανώσει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 21 και 28 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν με email μέχρι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:00 (για την 1η ημερίδα) και Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 (για τη 2η ημερίδα) στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] και [email protected], προκειμένου να οριστικοποιηθεί και κοινοποιηθεί και το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα της Ημερίδας. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δε θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Η προκήρυξη

Έντυπο Άνδρες

Έντυπο Γυναίκες