Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ: «Δεν πήγαν όλα όπως θα ήθελα, κρατάω όμως τα θετικά»

 Runbeat Team   13:01 22-05-2023  

Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ: «Δεν πήγαν όλα όπως θα ήθελα, κρατάω όμως τα θετικά»


Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ αγωνίστηκε για 9η φορά σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων βάδην δείχνοντας ότι παραμένει σταθερή αξία στο αγώνισμα του βάδην.

Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε στα 20 χιλιόμετρα μετά από πέντε χρόνια και, όπως ο ίδιος εξομολογείται, δεν ήταν επιλογή του, αλλά οι αλλαγές που έχουν γίνει τον αναγκάζουν σε αυτή την επιλογή.

 

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έκανε τον απολογισμό του μετά τη χθεσινή συμμετοχή του στον αγώνα και παρότι εξομολογείται ότι δεν πήγαν όλα όπως θα ήθελε, κρατά τις όμορφες στιγμές.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Πρώτος αγώνας στα 20κμ (1.24'.52") μετά από 5 χρόνια αποχής από την συγκεκριμένη απόσταση, σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Ο χρόνος μου την περασμένη εβδομάδα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα (40'.44") στα 10κμ έδειξε ότι μπορώ να πετύχω ξανά αξιόλογες επιδόσεις.

Δεν είναι επιλογή μου τα 20κμ όπως δεν ήταν πιο παλιά και η απόσταση των 35κμ, αλλά δεν αποφασίζω εγώ, η Παγκόσμια Ομοσπονδία με τις αλλαγές που κάνει στο αγώνισμα ωθεί εμένα, και δεκάδες ακόμα αθλητές να αναθεωρούν διαρκώς τον προγραμματισμό τους.

Στο Pondebrady ο αγώνας δεν πήγε ακριβώς όπως θα ήθελα, λόγω της ζέστης και της υγρασίας με επηρέασε όπως και άλλους αθλητές, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο.

Κρατάω όμως τα θετικά, την συμμετοχή μου για 9η φορά στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος μας σε ένα πολύ ανταγωνιστικό 20αρι!».