Α. Μαρινάκου: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ικανοποιημένη με αυτό το αποτέλεσμα»

 Runbeat Team   15:53 03-07-2022  

Α. Μαρινάκου: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ικανοποιημένη με αυτό το αποτέλεσμα»


Ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την εμφάνισή της στον τελικό των 5.000 μέτρων στους Μεσογειακούς Αγώνες έδειξε ότι έμεινε η Αναστασία Μαρινάκου, που τερμάτισε στην 5η θέση, 3 δευτερόλεπτα μακριά από ένα μετάλλιο.

Η Ελληνίδα αθλήτρια ευχαρίστησε τον Αριστοτέλη Κούρτη και στον γιατρό της Εθνικής ομάδας καθώς δίχως εκείνους δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί.

 

Στην ανάρτησή της, η Αναστασία Μαρινάκου αναφέρει: «5η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες και 3’’δεύτερα μακριά από το μετάλλιο!

Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ικανοποιημένη με αυτό το αποτέλεσμα μετά από μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα με αρκετούς πόνους στα πλευρά μου από το πέσιμο που είχα αλλά και αρκετά περίεργη ψυχολογία..

Αυτή την επιτυχία την χρωστάω στους ανθρώπους που με στήριξαν και πιστεύουν σε εμένα... Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στέλνατε τόσο ωραία και θετικά μηνύματα αλλά και ένα ευχαριστώ στον κ. Αριστοτέλη Κούρτη και στον γιατρό της Εθνικής ομάδας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτόν τον αγώνα».