38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Κερκίδα γεμάτη ζωντάνια, απονομές με λάμψη και νοσταλγία

 Runbeat Team   12:21 18-02-2024  

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Κερκίδα γεμάτη ζωντάνια, απονομές με λάμψη και νοσταλγία


Πολύς κόσμος, όμορφη ατμόσφαιρα, λάμψη και συνάμα νοσταλγία, αλλά και πολλά παιδικά χαμόγελα φώτισαν την πρώτη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου που ολοκληρώθηκε το βράδι του Σαββάτου (17/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Περίπου 4.000 φίλοι του στίβου, ανάμεσά τους 400 μαθητές σχολείων της Αττικής και σύσσωμη η ομάδα του Πελασγού Λάρισας, χειροκρότησαν τις επιδόσεις των πρωταθλητών μας δημιουργώντας μια όμορφη, καθαρά αθλητική ατμόσφαιρα, όπως συμβαίνει πάντα στις διοργανώσεις του στίβου.

Η λάμψη και η νοσταλγία αφορά την επιλογή του ΣΕΓΑΣ να καλέσει για τις απονομές των νικητών παλιούς πρωταθλητές του στίβου, που χάρισαν στη χώρα μεγάλες διακρίσεις κατά το παρελθόν.

 

Μια συνειδητή ενέργεια της ομοσπονδίας, που έφερε στον αγωνιστικό χώρο για να απονείμουν τα ολοκαίνουργια μετάλλια, που πρώτοι παρέλαβαν κατά την εορτή βράβευσης του ΣΕΓΑΣ την προηγούμενη μέρα οι Βούλα Πατουλίδου, Νίκη Μπακογιάννη και Λάμπρος Παπακώστας, τους (με σειρά εμφάνισης): Χριστίνα Δέσκου, Άρης Καραγεώργος, Όλγα Βασδέκη, Άγγελος Παυλακάκης, Αλέξανδρος Γενοβέλης, Χάρης Παπαδιάς, Μαρία Κατασταμάτη, Κοσμάς Στράτος, Δημήτρης Κουτσούκης, Περικλής Ιακωβάκης, Μαρία Μπελιμπασάκη, Κώστας Ζαλαγκίτης, Χρήστος Μελέτογλου, Θάλεια Ιακωβίδου, Γεωργία Τσιλιγκίρη, Έρικα Πρεζεράκοιυ, Νάντια Εφεντάκη, Καρολίνα Σκούρτη, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος και Νότης Παπούλιας.

Στις κερκίδες του ΣΕΦ βρέθηκαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο α’ αντιπρόεδρος Κώστας Κεντέρης και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα Σταθελλάκου.