Με… δανεικά παπούτσια αγωνίστηκε ο Ανδρικόπουλος στην Ουέλβα!

 Runbeat Team   9:52 02-05-2024  

Με… δανεικά παπούτσια αγωνίστηκε ο Ανδρικόπουλος στην Ουέλβα!


Με περιπέτεια ξεκίνησε η θερινή σεζόν στο εξωτερικό για τον Νίκο Ανδρικόπουλο καθώς αγωνίστηκε με δανεικά παπούτσια και συγκεκριμένα με τα παπούτσια του νικητή Ντος Σάντος στο μίτινγκ της Ουέλβα την περασμένη Τρίτη 30/4.

Στον  Έλληνα πρωταθλητή δεν επιτράπηκε να φορέσει τα αγωνιστικά του παπούτσια, καθώς είχαν βγει από τη σχετική λίστα της WA πριν λίγες ημέρες, παρότι ήταν το τελευταίο μοντέλο!

 

Ο προπονητής του, Δημήτρης Βασιλικός ζήτησε από τον προπονητή του Βραζιλιάνου, Ζοσέφ Ούβα, οι δύο αθλητές να μοιραστούν τα παπούτσια και εκείνος ανταποκρίθηκε. Έτσι για έξι άλματα οι δύο άλτες άλλαζαν τα παπούτσια και ο Έλληνας κατάφερε να κάνει τον αγώνα του.

Ο Ανδρικόπουλος κατέλαβε την 4η θέση στο τριπλούν με 15,96 μ. (1,1), ενώ ο Δημήτρης Τσιάμης, που επίσης μετείχε στον αγώνα, ήταν 6ος με 15.84μ.

Στο ίδιο μίτινγκ αγωνίστηκε και η Ελίνα Τζένγκο, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση με καλύτερη βολή στα 56.51μ. Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ είχε ακόμη προσπάθειες στα 53.99μ., 55.90μ., 53.89μ. και 54.81 μέτρα.