Άνοιξαν οι εγγραφές για το 1ο Galatsi Night Run

 Runbeat Team   16:51 02-05-2024  

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 1ο Galatsi Night Run


Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Γαλατσίου η διοργάνωση νυχτερινού τρεξίματος ¨1οGalatsi Night Run¨, στο πλαίσιο της προώθησης της συμμετοχής των δημοτών και κατοίκων του στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση, καθώς και της ανάδειξης και αξιοποίησης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή, όπως πρόσφατα είχε ενημερώσει, ανακοινώνει ότι οι εγγραφές έχουν ανοίξει και είναι διαθέσιμες για τους ενδιαφερόμενους δρομείς και αθλούμενους.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά αποκλειστικά και μόνο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.galatsinightrun.gr στην ειδική φόρμα εγγραφής.

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 22 Μάϊου 2024 στις 24:00.

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την διοργάνωση υπάρχουν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και ειδικότερα στην Προκήρυξη.

Αποστάσεις αγώνων

-5 χλμ

-Παιδικός αγώνας 1 χλμ (Δημοτικό σχολείο Δ΄ - ΣΤ΄)

Αφετηρία και Τερματισμός στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ. Η διαδρομή των 5 χλμ διατρέχει τον κεντρικό οδικό άξονα του δήμου Γαλατσίου, τη Λ. Βεϊκου, ενώ η παιδική διαδρομή κινείτε αποκλειστικά εντός του περιβάλλοντα χώρου του ΠΑΛΑΙ.

Το ¨1ο Galatsi Night Run¨ αποτελεί διοργάνωση του δήμου Γαλατσίου και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Galatsi Runners (Αθλητικός Σύλλογος Δρομέων Γαλατσίου). Την τεχνική επιμέλεια και υλοποίηση της διοργάνωσης έχει αναλάβει η MySportEvent.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected].

Διαρκής ενημέρωση για το 1ο Galatsi Night Run παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.galatsinightrun.gr

Από τις σελίδες social media της διοργάνωσης:

fb: https://www.facebook.com/galatsinightrungr/

Instagram: https://www.instagram.com/galatsinightrungr/