Χρ. Μερούσης: «Είναι χρέος μου σε όσους εμπνέω αλλά και με εμπνέουν να συνεχίσω τιμώντας τους»

 Χριστόφορος Μερούσης   21:44 23-03-2022  

Χρ. Μερούσης: «Είναι χρέος μου σε όσους εμπνέω αλλά και με εμπνέουν να συνεχίσω τιμώντας τους»


Κατάθεση ψυχής και υπόσχεση πως δε θα σταματήσει να αγωνίζεται για εκείνους που έχουν σταθεί δίπλα του, δίνει μέσω ανάρτησής του ο αειθαλείς Χριστόφορος Μερούσης, με τον ίδιο να τονίζει πως χρέος του είναι να συνεχίσει να τιμάει όσους εμπνέει και όσους τον εμπνέουν.

Όπως χαρακτηριστικά μάλιστα αναφέρει ο ίδιος, " Συνεχίζουμε μέχρι να Τρυπήσουμε το ταβάνι της ψυχής μας το οποίο έχει ανεξάντλητα όρια…"

 

Αναλυτικά όσα αναγράφει ο Έλληνας πρωταθλητής: "Πάντα θα γράφω πηγαία από την καρδιά μου με γνώμονα να προσφέρω και όχι να πάρω... είναι σημαντικότερο γιατί έχω πάρει πολλά, έκανα μεγάλα βήματα μπροστά σαν άνθρωπος μέσα από την αγαπημένη μου ενασχόληση και θέλω να το ανταποδώσω σε αυτό που με γαλούχησε και με χαλύβδωσε.

Είναι χρέος μου σε όσους εμπνέω αλλά και με εμπνέουν να συνεχίσω τιμώντας τους ,επειδή με έκαναν χαρούμενο με μια απλή κουβέντα τους, με ένα χαμόγελο τους η ένα τηλέφωνο τους... Πολλοί περνάμε από αυτό το στάδιο αλλά θέλω να το τονίσω συνειδητοποιημένα ότι κάθε αποτέλεσμα πλέον που θα έρθει το φιλτράρω, το κάνω ώθηση και δύναμη και νιώθω γεμάτος… Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον περίγυρο μου, στους ανθρώπους μου, στην οικογένεια μου και στο δρομικό κίνημα που πιστεύει στην αγάπη για το άθλημα και σε εμένα. Είναι χρέος μας, χρέος μου και είναι το ελάχιστο... Ο χρόνος είναι αμείλικτος για όλους και κορυφή είναι τα νέα παιδιά που έρχονται!

Πάντα ήμουν σκληρός ρεαλιστής με τον εαυτό μου.. Ίσως και περισσότερο από όσο πρέπει αλλά τα τελευταία επιδόρπια δεν έχουν έρθει ακόμα ούτε οι τελευταίοι χοροί μου... Το υπόσχομαι για να ανταποδώσω την κινητήρια αγάπη σας… Συνεχίζουμε μέχρι να Τρυπήσουμε το ταβάνι της ψυχής μας το οποίο έχει ανεξάντλητα όρια…

 

ΥΓ 1) :Η μνήμη μας σε πολλά ορισμένες φορές είναι κοντή …έτσι είμαστε οι άνθρωποι πολλές φορές χωρις να το θέλουμε… Αλλά η ιστορία μας σε όλα οτι κάνουμε και καταφέρνουμε θα παραμένει Αναλλοίωτη. Σας ευχαριστώ επομένως που με τα λόγια μου και τους αγώνες μου εξακολουθώ έστω και λίγο να κεντάω την ψυχή σας … Στο επανιδείν…

ΥΓ2) Τον Φεβρουάριο τελικά που νόσησα έστω πιστεύοντας ελαφριά κόστισε αρκετά πιο βαριά από όσο πίστευα …

ΥΓ 3)Οι ευχές σας όπως πάντα με κάνουν ευτυχισμένο… χτες με τιμήσατε και με σκεφτήκατε όπως πάντα και όπως πάντα θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά για να ανταποδώσω την αγάπη σας..

ΥΓ 4)Πάμε για τους τελευταίους χορούς μας μαζί …αλλά πάντα θα αγωνιζόμαστε όπως και να έχει ..ξεκάθαρα για την αγάπη προς αυτό που κάνουμε, το τρέξιμο και τον αθλητισμό …

ΥΓ 5)Τα φιλια μου και την αγάπη μου όπως πάντα στους ανθρώπους στο νησάκι μου την Χίο μας που είναι πάντα δίπλα στην προσπάθεια μας με την σκέψη τους.