Χ. Παπαδοπούλου: «Ενώ η καλύτερή μου φίλη κέρδιζε και στα δύο αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό, ο δικός μου αγώνας ήταν δύσκολος και επίπονος»

 Runbeat Team   20:18 17-09-2022  

Χ. Παπαδοπούλου: «Ενώ η καλύτερή μου φίλη κέρδιζε και στα δύο αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό, ο δικός μου αγώνας ήταν δύσκολος και επίπονος»


Με μία… εκπρόθεσμη -όπως σημειώνει- ανάρτηση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, η Ελληνίδα αθλήτρια του βάδην Χριστίνα Παπαδοπούλου μίλησε για την εμπειρία της από την διοργάνωση. Η Παπαδοπούλου τερμάτισε στην 12η θέση στα 20 χιλιόμετρα βάδην γυναικών, και όπως τονίζει στην ανάρτησή της, η προσπάθειά της ήταν πολύ επίπονη λόγω του τραυματισμού που την ταλαιπωρούσε, ενώ παράλληλα ήταν και χαρούμενη για τα δύο χρυσά μετάλλια της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή της η Χριστίνα Παπαδοπούλου:

«Πολύ εκπρόθεσμη ανάρτηση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα… Ήταν δύσκολο να βάλω σε λέξεις τα συναισθήματά μου! Ενώ η καλύτερή μου φίλη κέρδιζε και στα δύο αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό, κάτι το οποίο ήταν απίθανο να βλέπω, ο δικός μου αγώνας ήταν δύσκολος και επίπονος!

Δεν έχω συνηθίσει να παίρνω τόσες κάρτες, και το πόδι μου δεν με άφηνε να βαδίσω καλά. Χαμήλωσα ταχύτητα και τελικά ολοκλήρωσα τον αγώνα χωρίς ποινές! Η 12η θέση στο Ευρωπαϊκό για να ολοκληρώσω τη χρονιά δεν ήταν όσο άσχημα το περίμενα! Το να μπεις σε έναν αγώνα με τραυματισμό είναι δυσκολότερο από ότι περίμενα και μπορείτε να το δείτε ξεκάθαρα στο πρόσωπό μου. Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη σεζόν θα μου δώσει ένα διάλειμμα από τις επίπονες εμπειρίες».