Χρ. Μερούσης: «Θα προσπαθώ όσο αντέχει η ψυχή μου»

 Runbeat Team   18:00 20-03-2022  

Χρ. Μερούσης: «Θα προσπαθώ όσο αντέχει η ψυχή μου»


Ο Χριστόφορος Μερούσης πραγματοποίησε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση στην καριέρα του, καθώς παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες τερμάτισε στην 10η θέση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας που έγινε σήμερα (20/03).

Ο έμπειρος δρομέας από τη Χίο πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε 1:12:37, και μέσα από τις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, θέλησε να δείξει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να προπονείται για όσο αντέχει το σώμα του, χωρίς η ηλικία του να μπαίνει εμπόδιο σε αυτό που αγαπάει.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Μερούσης είπε: «Αντέχω ακόμα, την Τρίτη γίνομαι 40. Είμαι από το 1996 στο άθλημα ανελλιπώς, τα χρόνια περνάνε για όλους, κρατιέμαι αρκετά καλά και όσο αντέξω ακόμα θέλω να το χαίρομαι έτσι. Οι καιρικές συνθήκες με ενόχλησαν στο σώμα μου, στο στομάχι μου, πιστεύω τους περισσότερους από εμάς. Ήταν μία δύσκολη προσπάθεια αλλά όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Θέλω να αφιερώσω τις προσπάθειές μου στο νησί μου, τη Χίο. Πάντα το κάνω, στην οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας που με βοήθησε και έφτασα έως εδώ. Έχω τρέξει και μία Ολυμπιάδα και δοξάζω το Θεό γι’ αυτό. Θα προσπαθήσω όσο αντέχει η ψυχή μου».