Trail Time Trial: Το πρωί της Κυριακής με κρύο ο 4ος προκριματικός

 Runbeat Team   11:20 21-01-2022  

Trail Time Trial: Το πρωί της Κυριακής με κρύο ο 4ος προκριματικός


Λίγες ημέρες μετά τον τρίτο προκριματικό και το ρεκόρ διαδρομής από τον Δημήτρη Ελευθερίου, το Trail Time Trial στον Υμηττό επιστρέφει για τον 4ο προκριματικό του αγώνα, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή (23/01) το πρωί. Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά και ο καιρός φαίνεται πως έχει βελτιωθεί, με το κρύο να είναι το μόνο που θα απασχολεί τους αθλητές.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα όσα έχουν γίνει στους προηγούμενους αγώνες.

Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 προκριματικούς αγώνες και έναν τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου και θα αγωνιστούν μόνο όσοι και όσες προκριθούν με βάση τα κριτήρια.

 

Όλοι οι αγώνες έχουν μικρό όριο συμμετοχής (μέχρι 40 δρομείς), ενώ η διαδρομή είναι επίπονη και απαιτεί καλή στρατηγική από τους συμμετέχοντες καθώς οι συνεχόμενες τεχνικές ανηφορο-κατηφόρες δεν συγχωρούν λάθη.

Η εκκίνηση/τερματισμός είναι σε καθαρά ορεινό περιβάλλον χωρίς πρόσβαση σε θεατές ή αυτοκίνητο. Η απόσταση είναι τέτοια που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες τραυματισμών για τους συμμετέχοντες ενώ απασχολούνται ελάχιστα άτομα για την διοργάνωση, εξασφαλίζοντας την υγειονομική ασφάλεια τόσο των συμμετεχόντων όσο και των συντελεστών.