Το προσεχές Σάββατο ο δεύτερος προκριματικός της σειράς Trail Time Trail

 Runbeat Team   12:29 04-01-2022  

Το προσεχές Σάββατο ο δεύτερος προκριματικός της σειράς Trail Time Trail


Όπως ακριβώς έκλεισε το 2021, με τον ίδιο τρόπο ανοίγει και το 2022 για όσους τολμηρούς αποφάσισαν να πάρουν μέρος στη σειρά Trail Time Trail που διεξάγεται στον Υμηττό.

Στον πρώτο ορεινό αγώνα -από τη σειρά των οκτώ που συνολικά θα διεξαχθούν πριν τον μεγάλο τελικό- συμμετείχαν επτά αθλητές και πραγματοποιήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2021 (Δες ΕΔΩ τι είχε γίνει).

 

Η σειρά θα συνεχιστεί το προσεχές Σάββατο (08/01) και αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερες συμμετοχές καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 προκριματικούς αγώνες και έναν τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου και θα αγωνιστούν μόνο όσοι και όσες προκριθούν με βάση τα κριτήρια.

Όλοι οι αγώνες έχουν μικρό όριο συμμετοχής (μέχρι 40 δρομείς), ενώ η διαδρομή είναι επίπονη και απαιτεί καλή στρατηγική από τους συμμετέχοντες καθώς οι συνεχόμενες τεχνικές ανηφορο-κατηφόρες δεν συγχωρούν λάθη!

Η εκκίνηση/τερματισμός είναι σε καθαρά ορεινό περιβάλλον χωρίς πρόσβαση σε θεατές ή αυτοκίνητο. Η απόσταση είναι τέτοια που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες τραυματισμών για τους συμμετέχοντες ενώ απασχολούνται ελάχιστα άτομα για την διοργάνωση, εξασφαλίζοντας την υγειονομική ασφάλεια τόσο των συμμετεχόντων όσο και των συντελεστών.