Συμπληρώθηκε η αποστολή της Ελλάδας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον

 Runbeat Team   9:31 08-07-2022  

Συμπληρώθηκε η αποστολή της Ελλάδας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον


Με συνολικά 19 αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον καθώς προστέθηκαν άλλοι δύο αθλητές στην αποστολή.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία απέστειλε πρόσκληση για τους σφαιροβόλους Τάσο Λατιφλάρι και Νικόλα Σκαρβέλη που βρίσκονται στην 47η και 49η θέση αντίστοιχα στο ράνκινγκ. Ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε τους αθλητές και τους προπονητές τους και αποδέχτηκε την πρόσκληση κάτι που σημαίνει ότι η Ελλάδα θα έχει πλέον 19 αντιπροσώπους στο Παγκόσμιο που ξεκινά στις 15 και ολοκληρώνεται στις 24 Ιουλίου στο Όρεγκον της Αμερικής.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι με βάση τα όρια έχουν προκριθεί στο Παγκόσμιο οι Μίλτος Τεντόγλου (μήκος), Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ), Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ), Νικόλ Κυριακοπούλου (επί κοντώ), ΑντιγόνηΝτρισμπιώτη (βάδην), Ελίνα Τζένγκο (ακοντισμός) και ΧρήστοςΦραντζεσκάκης (σφυροβολία).

Μέσω ράνκινγκ είχαν ήδη προκριθεί επίσης οι Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος (28/32), την Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν (28/32), την Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ (32/32), τη Σταματία Σκαρβέλη στη σφυροβολία (27/32), τον Μιχάλη Αναστασάκη στη σφυροβολία Ανδρών (23/32) και την Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία (26/32), Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (βάδην), Κυριακή Φιλτισάκου (βάδην), Χριστίνα Παπαδοπούλου (βάδην) και Έφη Κουρκουτσάκη (βάδην).