Στις 17/4 ο «3ος Πελάσγιος Δρόμος» και το Πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου βετεράνων

 Runbeat Team   10:52 31-03-2022  

Στις 17/4 ο «3ος Πελάσγιος Δρόμος» και το Πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου βετεράνων


Την Κυριακή 17 Απριλίου θα διεξαχθεί φέτος ο «3ος Πελάσγιος Δρόμος», τον οποίο διοργανώνει ο ΑΣ Πέλασγος Λάρισας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την ΟΕΒΑΣ, τον ΣΔΥ Ν. Λάρισας, τον ΣΥΒΑΣ Λάρισας και συνδιοργανωτές το ΥΠ.ΠΟ.Α-Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων.

Ταυτόχρονα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου βετεράνων αθλητών στίβου.

 

Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου 6.750μ. και έναν 3.500μ., ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας 1.000μ. για παιδιά. Η αφετηρία θα δοθεί στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, όπου θα τερματίσουν κιόλας οι μετέχοντες αφού διανύσουν την κυκλική διαδρομή Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας-Άλσος Μεζούρλου Λάρισας-Περιφερειακός Τρικάλων. Οι μετέχοντες στον αγώνα των 3.500μ. θα κάνουν μία φορά τη διαδρομή και όσοι αγωνιστούν στα 6.750μ. δύο φορές. Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο αγώνας των 6,750μ. θα ξεκινήσει στις 10:30π.μ., ο αντίστοιχος των 3.500μ. στις 12:00 το μεσημέρι και ο παιδικός αγώνας 1000μ. στη 1μ.μ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ανοίξουν αύριο Παρασκευή 1 Απριλίου και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν περιθώριο να εγγραφούν ως τις 14 Απριλίου συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρουν στη σελίδα segas-thessalias.gr

Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί μετά την παραπάνω ημερομηνία δε θα θεωρείται έγκυρη. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δε θα γίνονται δεκτές. Οι αιτήσεις για τις δηλώσεις συμμετοχής (για όλους τους αγώνες) θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του αγώνα segas-thessalias.gr στην καρτέλα εγγραφές. Μετά την έγκυρη εγγραφή θα αποστέλλεται απαντητικό email από τη διοργανώτρια αρχή, για κάθε αίτηση συμμετοχής που έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά. Δεν επιτρέπεται η δήλωση περισσότερων της μίας διαδρομής.