Skaithos Trail Run 2022: Δωρεάν ο επετειακός αγώνας της Σκιάθου-Κλείνουν οι εγγραφές στις 13/5

 Runbeat Team   15:33 07-05-2022  

Skaithos Trail Run 2022: Δωρεάν ο επετειακός αγώνας της Σκιάθου-Κλείνουν οι εγγραφές στις 13/5


Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα Skaithos Trail Run 2022, ο οποίος κλείνει φέτος δέκα χρόνια ζωής και θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαΐου.

Μάλιστα με αφορμή τον εορτασμό της δεκαετίας οι διοργανωτές αποφάσισαν οι συμμετοχές να είναι δωρεάν. Φέτος εκτός από τον Urban Trail Run απόστασης 10χλμ, τον Ορεινό Ημιμαραθώνιο Skiathos Trail Run απόστασης 24χλμ, στο αγωνιστικό πρόγραμμα προστέθηκε και ο Special Olympics Skiathos Run απόστασης 800μ.

 

Είναι η πρώτη φορά που ο τελευταίος αγώνες μπαίνει στο αγωνιστικό πρόγραμμα και αφορά άτομα με νοητική αναπηρία. Ο αγώνας θα τελεστεί σε συνεργασία με την ομοσπονδία των Special Olympics Hellas. Ο αγώνας δρόμου των 800 μέτρων θα διεξαχθεί με τη συνεισφορά φροντιστών αθλητών κατά μήκος του παλαιού λιμένα Σκιάθου. Επιπλέον, ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του ιδρυτή και επίτιμου προέδρου των Special Olympics Hellas, Ανδρέα Ποταμιανού που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2021.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται ως την Παρασκευή 13/5/2022 στον εξής σύνδεσμο: https://www.skiathosrun.gr/el/eggrafh-athlete/