Σε μία μεγάλη γιορτή εξελίχθηκε ο 5ος Λαϊκός Δρόμος «Παναγιώτης Αφαλής»

 Runbeat Team   16:21 11-05-2022  

Σε μία μεγάλη γιορτή εξελίχθηκε ο 5ος Λαϊκός Δρόμος «Παναγιώτης Αφαλής»


Ξεπέρασαν τις 5.000 οι συμμετοχές στον 5ο Λαϊκό Δρόμο «Παναγιώτης Αφαλής», ο οποίος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 8/5 στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

 

Οι δρόμοι γέμισαν με ανθρώπους όλων των ηλικιών, ενώ το παρών έδωσε και η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου. Η πρώτη εκκίνηση δόθηκε στην περιοχή Στρεμπενιώτη και η δεύτερη από το δημαρχείο στις Συκιές. Ηλικιωμένοι-μέλη των ΚΑΠΗ, μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων, νέοι-μέλη αθλητικών συλλόγων, παιδιά από τους Παιδικούς Σταθμούς, άτομα με αναπηρία από τα ΚΔΑΠμεΑ του δήμου, οικογένειες με τα μωρά στο καροτσάκι ή πιασμένα από το χέρι διέσχισαν τους δρόμους της Νεάπολης συνθέτοντας ένα υπέροχο σκηνικό στην μετά Covid-19 εποχή.


Την παράσταση έκλεψαν ο 92χρονος Φίλιππος Καζέπης και η 84χρονη Φανή Βαρθολομαίου που έτρεξαν στα 5.000μ. και τα 1.000μ. αντίστοιχα.





Για την ιστορία νικητές στον αγώνα των 5.000μ. ήταν οι Σάββας Αργυρόπουλος,. Ελευθέριος Βασιλειάδης και Κωνσταντίνος Κυριαζής και νικήτριες οι Φωτεινή Ταχματζίδου, Ειρήνη Καλιατζόγλου και Ζωή Σερκελίδου.

Στα 1.000μ. νικητές ήταν οι Στέφανος Μολούδας, Άγγελος Συρανίδης και Βασίλης Καϊμάκης και νικήτριες οι Μαρία Πατανού, Σοφία Νικητόγλου και Ελισσάβετ Γραμμένου.