Σ. Σακοράφα για Τεντόγλου - Πομάσκι: «Μας έκαναν να συγκινηθούμε»

 Runbeat Team   14:52 19-03-2022  

Σ. Σακοράφα για Τεντόγλου - Πομάσκι: «Μας έκαναν να συγκινηθούμε»


Ο Μίλτος Τεντόγλου έφερε ακόμα μία μεγάλη διάκριση στην Ελλάδα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ και άλμα στα 8.55μ..

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα έστειλε να συγχαρητήριά της στον Έλληνα αθλητή και τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο αθλητισμός είναι η έκφανση της ζωής που μπορεί να προσφέρει μοναδικά συναισθήματα».

 

Όσα αναφέρει στην ανάρτησή της η Σοφία Σακοράφα: «Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι μας χάρισαν μια σπουδαία διάκριση. Μας έκαναν να συγκινηθούμε και να αντιληφθούμε για μία ακόμη φορά πως ο αθλητισμός είναι η έκφανση της ζωής που μπορεί να προσφέρει μοναδικά συναισθήματα.

Όλοι στην Ομοσπονδία είμαστε περήφανοι για αυτό τον αθλητή, για τη συνέπεια του, την προσπάθεια του και τη διαδρομή του, που βρίσκεται μόνο στην αρχή της. Καλή συνέχεια στον Μίλτο και σε όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας. Συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους!»