Ψάχνουν όλοι να βρουν τι συμβαίνει στα πόδια του Γερμανού

 Runbeat Team   10:41 12-08-2021  

Ψάχνουν όλοι να βρουν τι συμβαίνει στα πόδια του Γερμανού


Οι δρομικές συζητήσεις στο διαδίκτυο έχουν «ανάψει» τις τελευταίες ώρες με αφορμή αυτή τη φωτογραφία. Πίσω από τον Eliud Kipchoge μεταξύ άλλων διακρίνεται ο Γερμανός Amanal Petros. Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε και στα δυο του πόδια ανεξήγητα λευκά στίγματα από υγρά που κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να διευκρινίσει πως προέκυψαν.

Εκατοντάδες διαδικτυακοί φίλοι του Petros των ρωτούν για να λάβουν τη χιουμοριστική απάντηση « Πάντως δεν είναι αυτό που νομίζετε…». Ο αποκλειστικός συνεργάτης του Runbeat Μanuel Viehl από τη Κένυα όπου βρίσκεται και κάλυπτε το προπονητικό camp μετο οποίο προετοιμαζόταν ο Γερμανός μαραθωνοδρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έκανε ρεπορτάζ και αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη.

 

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στο Σαππόρο οι δρομείς αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν διαφορά μέσα για να ανταπεξέλθουν στη ζέστη, έτσι εκτός από ψυχρά επιθέματα, πάγους, νερά, γιλέκα με παγοκύστες, χρησιμοποιήθηκαν και… ειδικές λοσιόν που έχουν την ιδιότητα να διατηρούν δροσερό το δέρμα.

Στη περίπτωση του Amanal Petros μάλλον έγινε υπερβολική χρήση του “massage oil for Gold” και σε συνδυασμό με τον υψηλό βαθμό εφίδρωσης το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσουν τα πόδια του «σαπουνάδες». Κάπως έτσι εμφανίστηκε με τα λευκά στίγματα και στα δυο πόδια… δίνοντας αφορμή γι άλλοτε για χιουμοριστικά και άλλοτε για πικάντικα σχόλια, στα οποία δεν δίστασε να απαντήσει με αντίστοιχο χιούμορ.