Προπονητική συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαου υπό την επίβλεψη της Ιωάννας Σιώμου

 Runbeat Team   9:26 26-01-2022  

Προπονητική συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαου υπό την επίβλεψη της Ιωάννας Σιώμου


Προπονητική συγκέντρωση για τους επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες των προεθνικών ομάδων 2022 θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 29/01 στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Νικολάου στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Με αφορμή τη διεξαγωγή του φεστιβάλ στίβου θα πραγματοποιηθεί και η προπονητική ημερίδα, η οποία θα αφορά αθλητές και αθλήτριες δρόμων ταχύτητας και εμποδίων. Μάλιστα την επίβλεψη θα έχει η συντονίστρια των αντίστοιχων αγωνισμάτων κ. Ιωάννα Σιώμου και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Λευτέρης Ραφαηλάκης.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, στο πλαισιο της στήριξης των επιλεγμένων αθλητών – αθλητριών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, αλλά και των αθλητών – αθλητριών που έχουν επιλεγεί στις προεθνικές ομάδες για το 2022, προγραμματίζουν προπονητική συγκέντρωση το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 17.30 – 19.30, στο δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του «Φεστιβάλ του στίβου της Κρήτης» και του περιφερειακού αγώνα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος.

Η προπονητική συγκέντρωση αφορά τους αθλητές – αθλήτριες, των δρόμων ταχύτητας και εμποδίων και θα γίνει με την επίβλεψη της συντονίστριας των αντίστοιχων αγωνισμάτων κ. Σιώμου Ιωάννας και μεσαίων - μεγάλων αποστάσεων με την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Ραφαηλάκη Λευτέρη.

Στην προπονητική συγκέντρωση μπορουν να συμμετέχουν και άλλοι αθλητές – αθλήτριες των σωματείων της Κρήτης, που θα επιλεγουν από τους προπονητές τους.

Μετά το τέλος της προπονητικής συγκέντρωσης η κ. Σιώμου και ο κ. Ρφαηλάκης, θα ανταλλάξουν απόψεις και θα συζητήσουν με τους αντίστοιχους προπονητές της Κρήτης, για τον προγραμματισμό και την αγωνιστική πορεία τωναθλητών – αθλητριών τους το 2022».