Προπονείται με κορυφαίους αθλητές από το εξωτερικό ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ

 Runbeat Team   9:24 11-07-2021  

Προπονείται με κορυφαίους αθλητές από το εξωτερικό ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ


Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ είναι ο μοναδικός άνδρας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο βάδην, μαζί με τις Αντιγόνη Ντρσμπιώτη, Πένυ Τσινοπούλου και Κυριακή Φιλτισάκου. Ο Έλληνας βαδιστής θα λάβει για τρίτη φορά μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως για πρώτη φορά στα 50 και όχι στα 20 χιλιόμετρα, κάτι το οποίο ήταν και ο στόχος του εξ αρχής.

 

Ο Παπαμιχαήλ έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία του στο Τόκιο μέσω της θέσης του στο παγκόσμιο ranking, έχει ταξιδέψει για τις Άλπεις και πιο συγκεκριμένα για το Λιβίγκνο από τις 24 Ιουνίου, για το τελικό και βασικότερο μέρος της προετοιμασίας του. Εκεί, ο 32χρονος πρωταθλητής βάδην προπονείται με τους Σλοβάκους βαδιστές και ιδιαίτερα με τον Ολυμπιονίκη Matej Toth, o οποίος επίσης θα βρεθεί στο Τόκιο. Ο Toth είναι ο κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στα 50 χιλιόμετρα βάδην από το Ρίο το 2016 και θα αγωνιστεί και φέτος, με σκοπό μία νέα διάκριση.

Οι προπονήσεις των Σλοβάκων κορυφαίων δρομέων και του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ έχουν γίνει αρκετά έντονες τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς η διοργάνωση πλησιάζει. Ο Έλληνας βαδιστής βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και στόχος του είναι μία καλή παρουσία, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

«Τιμή μου να προετοιμάζομαι με την ομάδα της Σλοβακίας με αξιόλογους αθλητές, καθώς και δίπλα στον Ολυμπιονίκη Matej Toth. Ο στόχος πλέον όλο και πιο κοντά... Τόκιο ερχόμαστε» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.