Ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο άνθρωπος που είχε στόχο να τρέξει 110 μαραθωνίους σε 110 ημέρες!

 Runbeat Team   18:30 22-05-2021  

Ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο άνθρωπος που είχε στόχο να τρέξει 110 μαραθωνίους σε 110 ημέρες!


Ο άξιος πολλών συγχαρητηρίων Gary McKee, που σας είχαμε παρουσιάσει νωρίτερα τον Απρίλιο, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και κατάφερε να τρέξει 110 μαραθωνίους σε 110 ημέρες! Ο Άγγλος δρομέας είχε βάλει σκοπόνα ολοκληρώσει αυτό τον άθλο για να συγκεντρώνει χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του Macmillan Cancer Support και το West Cumbria Hospice.

 

Ο 51χρονος ολοκλήρωσε την μεγάλη του προσπάθεια, η οποία είχε ξεκινήσει από την 1η Φεβρουαρίου, στην μνήμη του πατέρα του. Ο αρχικός στόχος ήταν να συγκεντρώσει £10,000, όμως κατάφερε να πολλαπλασιάσει το ποσό και εν τέλει να φτάσει στις £110,000!

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του, η τελευταία μέρα της προσπάθειας ήταν πολύ συναισθηματική, ενώ πλέον ετοιμάζεται για… μπύρες! «Απόλαυσα τη στιγμή. Κοίταξα στον ουρανό και σκέφτηκα τους ανθρώπους για τους οποίους τρέχω και από τους οποίους έχω αναμνήσεις, και υπάρχουν πολλοί. Σκεφτόμουν τον πατέρα μου. Ήταν ένα φοβερό συναίσθημα επειδή όλοι είχαν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Πλέον ανυπομονώ για μία μπύρα» ήταν τα λόγια του McKee μετά τον τερματισμό του.