Ο σκύλος που ξεπέρασε πρόβλημα υγείας και επέστρεψε στον μαραθώνιο της Βοστώνης για να ενθαρρύνει τους δρομείς! (Vid)

 Runbeat Team   17:01 28-10-2021  

Ο σκύλος που ξεπέρασε πρόβλημα υγείας και επέστρεψε στον μαραθώνιο της Βοστώνης για να ενθαρρύνει τους δρομείς! (Vid)


Ο Spencer είναι ένα συμπαθέστατο 12χρονο golden retriever που έχει γίνει γνωστό για την υποστήριξή του στους δρομείς που τρέχουν στον μαραθώνιο της Βοστώνης κάθε χρόνο. Ο πανέμορφος σκύλος είχε γίνει viral πριν μερικά χρόνια, όταν δημοσιεύτηκε ένα βίντεό του να κρατάει σημαίες με το μήνυμα «Boston Strong» στο στόμα του με σκοπό να δώσει δύναμη στους δρομείς που δυσκολευόντουσαν να συνεχίσουν στον αγώνα.


Ο σκύλος αντιμετώπισε όμως ένα πρόβλημα υγείας, καθώς είχε έναν όγκο που έπρεπε να αντιμετωπιστεί και τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν σε θέση να βρεθεί στον αγώνα. Το θαύμα έγινε όμως, και ο Spencer επέζησε, παρότι στην αρχή δεν είχε πολλές πιθανότητες και έκανε την εμφάνισή του στον μαραθώνιο της Βοστώνης που έγινε φέτος.

 

«Τα τελευταία χρόνια περάσαμε μερικές δυσκολίες. Παραλίγο να χάσουμε τον Spencer πέρυσι και νομίζαμε ότι δεν θα μπορούσε να βρεθεί ξανά στον μαραθώνιο της Βοστώνης. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε ξανά εδώ για να υποστηρίξει τους δρομείς» είπε ο ιδιοκτήτης του, Rich Powers.

Ο Spencer βρέθηκε στον φετινό αγώνα της Βοστώνης, με πολλούς δρομείς να τον αναγνωρίζουν, να φωνάζουν το όνομά του, και αρκετούς από αυτούς να σταματούν την προσπάθειά τους για να φωτογραφηθούν μαζί του!