Ο παλμός του Runbeat ξεκίνησε να χτυπάει!

 Μάνος Μαρκάκης   12:30 10-01-2021  

Ο παλμός του Runbeat ξεκίνησε να χτυπάει!


Σίγουρα τα λόγια που μπορούν να ειπωθούν σ' ένα νέο ξεκίνημα είναι πολλά. Είναι τόσα που θέλω να γράψω στις παρακάτω γραμμές, αλλά ευτυχώς (για σας) δε θα μακρηγορήσω. Άλλωστε, δεν το είχα ποτέ σαν μότο στη ζωή μου.

Το Runbeat είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι μία προσπάθεια που βασίστηκε στο μεράκι, στην κουλτούρα μας και το κυριότερο, στην αγάπη μας για τον αθλητισμό και κυρίως το τρέξιμο.

Είναι μία ιστοσελίδα που έχει ως βάση το δρομικό κίνημα, σε όλες του τις εκδοχές. Μία ιστοσελίδα που σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορέσει ο καθένας να πάρει την πληροφορία που χρειάζεται και να ξεκινήσει να αθλείται. Είτε αυτή αφορά καθαρά το κομμάτι του τρεξίματος, είτε της διατροφής, είτε της υγείας.

Είναι μία προσπάθεια από καταξιωμένους δημοσιογράφους, αρθρογράφους και ειδικούς, για να μπορέσουμε να δώσουμε τη σωστή και κατάλληλη ενημέρωση, η οποία θα συνάδει με τις ανάγκες των αναγνωστών μας.

Είναι μία ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, ούτως ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη τη γνώση και να φτάσουμε στο στόχο που έχει θέσει ο καθένας ξεχωριστά. Άλλωστε, αυτό δεν είναι και το νόημα;

Περίοπτη θέση στο runbeat.gr θα έχουν Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές, Μαραθωνοδρόμοι, εξειδικευμένοι προπονητές, καταξιωμένοι γιατροί και διατροφολόγοι.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εκείνους που δέχθηκαν την πρόσκληση να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει τόσα χρόνια, με όλους εσάς. Άνθρωποι που σου δείχνουν το δρόμο να ζήσεις την καθημερινότητά σου μ' έναν διαφορετικό τρόπο, δίνοντας βάση στο τρέξιμο και απομακρύνοντας οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολεί. Θα έχετε την ευκαιρία να τους γνωρίσετε όλους ξεχωριστά.

Για τη δομή του Runbeat δε θα πω πολλά, γιατί έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας να εμβαθύνουμε στο κάθε κομμάτι. Ωστόσο, αυτό που θέλω να αναφέρω είναι πως, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μία, όσο το δυνατόν, εύχρηστη ιστοσελίδα προκειμένου να μπορέσει ο αναγνώστης να ενημερώνεται όσο πιο άμεσα μπορεί.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Runbeat.gr απαρτιζόμενη από τους Χρήστο Κώνστα, Νίκη Μηλιαράκη, τον υπογράφοντα και όλοι οι συνεργάτες μας, έχουμε ως στόχο την έγκυρη, έγκαιρη και διεξοδική ενημέρωσή σας.

Είναι η ώρα να δοκιμάσεις τη θέλησή σου και την αντοχή σου. Είναι ώρα να δοκιμάσεις τα όριά σου. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε το δρόμο και να μπορέσουμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην ποιοτική καθημερινότητά σου και στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Γιατί τα όνειρα χωρίς στόχους, παραμένουν μονάχα όνειρα.

Το ταξίδι στον κόσμο του Runbeat ξεκινάει! Καλή σας περιήγηση.