Ως την ερχόμενη Πέμπτη οι εγγραφές στο Γύρο Ρεθύμνου

 Runbeat Team   14:00 16-11-2021  

Ως την ερχόμενη Πέμπτη οι εγγραφές στο Γύρο Ρεθύμνου


Με στόχο την ενίσχυση των σεισμόπληκτων της περιοχής του Ηρακλείου πραγματοποιείται την προσεχή Κυριακή 21/11 ο Αγώνας δρόμου Πόλης Ρεθύμνου, τον οποίο διοργανώνουν το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Θα πραγματοποιηθούν αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων. Παράλληλα στόχος των διοργανωτών είναι να δοθούν επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Δήμου Ρεθύμνου και όχι μόνο.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 (και έχουν περάσει 15 ημέρες από την τέλεση της δεύτερης δόσης). Επίσης όσοι έχουν αρνητική διάγνωση σε εργαστηριακό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID 19. ,(rapid test) εντός των τελευταίων 48 ωρών. Οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών.

Οι ανήλικοι έως 17 ετών να έχουν δήλωση αυτοδιαγνωστικών τεστ COVID-19 – Αρνητικό αποτέλεσμα self test 24 ωρών.

Οι παραπάνω οδηγίες-υποχρεώσεις αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Η συμμετοχή στον Αγώνα 10χλμ επιτρέπεται σε όσους και όσες είναι γεννημένοι/ες το έτος 2006 και μεγαλύτεροι/ες.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα Δρόμου 5χλμ θα πρέπει να είναι γεννημένοι το έτος 2009 και μεγαλύτεροι/ες.

Επίσης μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά μικρότερης ηλικίας με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από το γονέα ή τον κηδεμόνα τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=10d7fb9da6dbf450a4387064d00b756f

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνου www.rethymno.gr, στο FACEBOOK: Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου και Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου.

 Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τη Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 15:00..