Ο Γ. Τάσσης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και «βλέπει» τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

 Πάνος Κατσαρός   19:13 19-01-2022  

Ο Γ. Τάσσης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και «βλέπει» τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας


Σε φάση προετοιμασίας βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Γιώργος Τάσσης, ενόψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για το 2022. Ο Έλληνας δρομέας που μεταξύ άλλων νίκησε στον αγώνα 10 χιλιομέτρων που έγιναν στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, είχε ως αρχικό στόχο να αγωνιστεί σε αγώνα στο εξωτερικό, όμως ένας τραυματισμός «πήγε πίσω» το συγκεκριμένο σχέδιο.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τάσσης αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις στους αχίλλειους τους τελευταίους 7 μήνες, όμως πλέον φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Με τα τωρινά δεδομένα, ο 25χρονος δρομέας αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του για το 2022 στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου.

Πλέον έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και ελπίζει σε κάτι καλό στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Γιώργος Τάσσης στοχεύει σε μία καλή επίδοση στα 10 χιλιόμετρα και στον ημιμαραθώνιο μέσα στο 2022, αλλά και σε μία καλή εμφάνιση στους Μεσογειακούς Αγώνες.