O Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου είναι ο μοναδικός ελληνικός αγώνας στο περιοδικό της AIMS

 Runbeat Team   12:59 04-02-2022  

O Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου είναι ο μοναδικός ελληνικός αγώνας στο περιοδικό της AIMS


H καταξίωση του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου, πέρα από την αγάπη των δρομέων αποδεικνύεται και από την εμπιστοσύνη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων.

Η AIMS στο πρώτο τεύχος για το 2022 έχει εκτενές αφιέρωμα στο Μαραθώνιο της Ρόδου, ο οποίος μάλιστα είναι ο μοναδικός αγώνας επί ελληνικού εδάφους που συμπεριλαμβάνεται στη έκδοση, γεγονός που πιστοποιεί την απήχηση που έχει ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου σε διεθνές επίπεδο και κάθε φορά συγκεντρώνει αθλητές και αθλήτριες από περισσότερες από 70 χώρες.

 

Δείτε το αφιέρωμα στον Μαραθώνιο της Ρόδου εδώ:

https://issuu.com/distancerunning/docs/distance_running_2022_edition_1

Οι εγγραφές για τον 7ο Μαραθώνιο της Ρόδου που θα γίνει στις 10 Απριλίου 2022 συνεχίζονται για τα αγωνίσματα: Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Αγώνας 10 χλμ, Αγώνας 5χλμ στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/.

Κάντε την εγγραφή σας τώρα καθώς λόγω της πανδημίας θα υπάρχει πλαφόν συμμετοχών στις μικρές αποστάσεις ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές σε εισιτήρια και διαμονή, λόγω της έγκαιρης κράτησης.

Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στη διοργάνωση έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες. 

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

 

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. O αγώνας υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ & του Υπουργείου Τουρισμού. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/