Μόναχο 2022: Από το Λιβίνιο στο ευρωπαϊκό για τη διάκριση το γκρουπ Κεφαλόπουλου

 Παναγιώτης Βότσης   18:18 15-08-2022  

Μόναχο 2022: Από το Λιβίνιο στο ευρωπαϊκό για τη διάκριση το γκρουπ Κεφαλόπουλου


*Αποστολή Runbeat στο Μόναχο


Από τα τέλη του Ιουλίου μέχρι χθες το τετραμελές γυναικείο γκρουπ του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου που σαρώνει στο βάδην για την Ελλάδα βρισκόταν για αποκατάσταση μετά το παγκόσμιο του Όρεγκον αλλά και φορμάρισμα πριν από το ευρωπαϊκό στο Λιβίνιο της Ιταλίας. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η Κυριακή Φιλτισάκου, η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Έφη Κουρκουτσάκη είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ανασυγκροτηθούν σε ένα υπέροχο μέρος κοντά στα ιταλοελβετικά σύνορα που ενδείκνυται για προετοιμασία αντοχής τους καλοκαιρινούς μήνες, προκειμένου να είναι έτοιμες να πέσουν ξανά στη μάχη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου. Θυμίζουμε ότι η Ντρισμπιώτη, η Φιλτισάκου και η Κουρκουτσάκη θα αγωνιστούν στα 35χλμ βάδην αύριο 16/8 το πρωί ενώ η Παπαδοπούλου θα αγωνιστεί στα 20χλμ βάδην το πρωί του Σαββάτου 20/8. Ακολουθούν οι δηλώσεις τους για την προετοιμασία αλλά και τους στόχους τους στη Βαυαρική πρωτεύουσα:


 


Χριστίνα Παπαδοπούλου

«Το Λιβίνιο ήταν παραδεισένιο, ήταν το πιο ωραίο μέρος που έχουμε πάει ποτέ. Κάναμε προπόνηση στα 1800-1900μ, το ξενοδοχείο και το φαγητό ήταν τέλεια. Ήρθαμε για να ξεκουραστούμε μετά το παγκόσμιο και να φορμαριστούμε για το ευρωπαϊκό οπότε δεν έχουμε βάλει πολλή προπόνηση. Παρόλα αυτά μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ το περιβάλλον», ενώ ως προς το ατομικό της αγώνισμα, τα 20χλμ βάδην, πρόσθεσε: «Έχω ξεκουραστεί, παρόλα αυτά η φλεγμονή στο ισχίο μου επιμένει. Όλο τον καιρό εδώ έκανα μία μέρα τρέξιμο μία μέρα βάδην. Θα είμαι όμως σε θέση να αγωνιστώ στα 20χλμ βάδην το επόμενο Σάββατο και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».


 


Έφη Κουρκουτσάκη

«H Ιταλία ήταν το καλύτερο μέρος που θα μπορούσαμε να πάμε για αποκατάσταση μετά το παγκόσμιο αλλά και για να προετοιμαστούμε για το ευρωπαϊκό. Ο στόχος μου είναι να έχω άλλη μια θετική παρουσία, δεν ξέρω αν θα είναι ατομικό ρεκόρ γιατί εξαρτάται και από τις συνθήκες, σίγουρα όμως θα τα δώσω όλα».


Κυριακή Φιλτισάκου

«Αν και με λίγη προπόνηση καθώς είχα μείνει αρκετά πίσω λόγω τραυματισμού, θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα και ίσως βγει κάτι πολύ καλό».