Μετατέθηκαν για το ερχόμενο σαββατοκύριακο δύο αγώνες λόγω του παγετού

 Runbeat Team   13:10 31-01-2022  

Μετατέθηκαν για το ερχόμενο σαββατοκύριακο δύο αγώνες λόγω του παγετού


Δύο αγώνες που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε μετατέθηκαν για το επόμενο λόγω των συνθηκών παγετού που επικρατούσαν στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας δρόμου «Αγχαίου Όρους 10,7 και 21,4 χιλιομέτρων», που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί χθες Κυριακή 30 Ιανουαρίου μετατέθηκε για την επόμενη Κυριακή 6 Φεβρουαρίου. «Αναβάλλεται οριστικά λόγω της ακαταλληλότητας του δρόμου με πολύ πάγο δεξιά και αριστερά καθώς και επί του οδοστρώματος η διεξαγωγή του δρομικού αγώνα του Αγχαίου Όρους 10,7 και 21,4χλμ που ήταν προγραμματισμένος» αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

 

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον  αγώνας Imitos Epic Trail που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου και τελικά μετατέθηκε για το επόμενο Σάββατο 5 Φεβρουαρίου.

«Τα χιόνια που έχουν πέσει δημιούργησαν σημαντικές φθορές στα μονοπάτια που διανύει ο αγώνας. Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να τα καθαρίσουμε», ανέφερε η ανακοίνωση, η οποία έκανε σαφές ότι «οι συμμετέχοντες μπορούν να αιτηθούν ακύρωση της συμμετοχής τους και θα επιστραφούν όλα τα χρήματα της εγγραφής, χωρίς καμία κράτηση. Έχει σταλεί ήδη email με τις σχετικές πληροφορίες σε όλους».