Με Θεοδωρακάκο, Ιγγλέζου, Ανδρούτσο και Μερούση ο 2ος Ορεινός Αγώνας της Χίου

 Runbeat Team   11:12 02-04-2022  

Με Θεοδωρακάκο, Ιγγλέζου, Ανδρούτσο και Μερούση ο 2ος Ορεινός Αγώνας της Χίου


Την Κυριακή 1 Μαΐου θα διεξαχθεί o 2ος Ορεινός Αγώνας της Χίου που περιλαμβάνει αγώνες 5, 12 και 23 χιλιομέτρων.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές στον αγώνα θα λάβουν μέρος σπουδαίοι δρομείς, όπως ο πρωταθλητής ορεινού τρεξίματος Δημήτρης Θεοδωρακάκος, η H ultra woman Ασημίνα Ιγγλέζου και ο Θωμάς Ανδρούτσος.

 

Επίσης «παρών» θα είναι ο κορυφαίος Έλληνας Μαραθωνοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης.

Οι εγγραφές είναι ανοικτές και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 174/04/2022 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή του στον εξής σύνδεσμο: http://www.chiosrunning.gr/?si=1&pid=43&la=1

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοινωση, «η διοργάνωση έχει εξασφάλιση για τους επισκέπτες του νησιού έκπτωση 40% (αριθμημένες θέσεις, καμπίνες και οχήματα) στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Blue Star Ferries και Hellenic Seaways Official Fan Page που είναι εκ των χορηγών της διοργάνωσης μας.

Η παροχή ισχύει αναλόγως διαθεσιμότητας, για την μετακίνηση αθλητών με το οχήματα τους (ΙΧ ή μηχανές) από Πειραιά & νησιά ΒΑ Αιγαίου προς Χίο με επιστροφή, κατά το χρονικό διάστημα 28/04 – 03/05/2022.

Για τις κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα, με το λιμενικό μας γραφείο στην Χίο, Michalakis Travel, τηλ. 22710-40070 ή με το λιμενικό μας γραφείο στον Πειραιά Giovanti Travel Ltd., τηλ. 210-4119313.

Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησης του πλοίου δεν θα είναι δυνατή η παροχή έκπτωσης. Τυχόν ακυρώσεις εισιτηρίων πραγματοποιούνται μόνο πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση και βάσει της Εμπορικής Πολιτικής της Εταιρείας μας».

Παράλληλα έδωσαν στη δημοσιότητα το εντυπωσιακό βίντεο του αγώνα: