Με Παπαμιχαήλ, Ντρισπιώτη και Φιλτισάκου η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην

 Runbeat Team   22:45 22-04-2021  

Με Παπαμιχαήλ, Ντρισπιώτη και Φιλτισάκου η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην


Με πλήρη και δυνατή ομάδα θα αγωνιστεί η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην, που θα γίνει στην πόλη Ποντεμπράντι της Τσεχίας στις 16 Μαΐου, τόσο στα 50 χιλιόμετρα όπου θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, όσο και στα 35 χιλιόμετρα των γυναικών με τις Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Κυριακή Φιλτισάκου.

 

Η αποστολή μας αποτελείται από συνολικά επτά αθλήτριες κι έναν αθλητή και διαθέτει το υλικό για καλές εμφανίσεις και καλά πλασαρίσματα. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η Κυριακή Φιλτισάκου, η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Ευσταθία Κουρκουτσάκη θα συμμετάσχουν στα 35χλ. βάδην και θα διεκδικήσουν όχι μόνο καλές ατομικές εμφανίσεις, αλλά κι ένα καλό πλασάρισμα στην ομαδική βαθμολογία. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχει και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, μετά το εξαιρετικό 3.51.03, που πέτυχε στις 20 Μαρτίου στο Ντούντιτσε και είναι η τρίτη επίδοση της καριέρας του.

Αναλυτικά η αποστολή

Άνδρες

50χλμ. βάδην: Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου)

Γυναίκες

10χλμ. βάδην Κ20: Αναστασία Αντωνοπούλου (ΓΣ Ίκαρος Ν. Ιωνίας)

20χλμ. βάδην Γυναικών/ Γυναίκες Κ23: Παναγιώτα Τσινοπούλου (Βέλος Παλαιού Φαλήρου), Όλγα Φιάσκα (ΑΣ Αθλοκίνηση Μυτιλήνης)

35χλμ. βάδην: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), Κυριακή Φιλτισάκου (ΑΓΣ Ανατολή Νέας Ιωνίας) , Χριστίνα Παπαδοπούλου (Πανελλήνιος ΓΣ), Ευσταθία Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός)