Με όριο τα 1.000 άτομα ο 45ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας

 Runbeat Team   9:30 24-12-2021  

Με όριο τα 1.000 άτομα ο 45ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας


Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 θα διεξαχθεί ο 45ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ, τον οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών σε συνδιοργάνωση με το Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά και υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Τουρισμού.Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει η All About Running.

 

Εκατοντάδες δρομείς αναμένεται και φέτος να γεμίσουν τους δρόμους της Αθήνας μετέχοντας σε έναν αγώνα θεσμό. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:30π.μ. από το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, ενώ σύμφωνα με την προκήρυξη θα ακολουθηθεί η εξής διαδρομή:

«Εκκίνηση έξω από τις εγκαταστάσεις ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (Παραλιακός δρόμος για το Ακρωτήρι στο ύψος του parking των εγκαταστάσεων του Αγ. Κοσμά) - Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα - οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) - Λεωφόρος Ποσειδώνος – Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή προς Καβούρι – οδός Ακτής - οδός Ηλίου – οδός Δημήτρη Λαμπράκη-Λεωφ. Καβουρίου αναστροφή (10,5 χλμ.) και επιστροφή. Τερματισμός μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.

Χρονικό όριο αγώνα:

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τo πρώτο μισό της διαδρομής σε 1:30 και τη συνολική προσπάθειά τους σε 3:00. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Δικαίωμα συμμετοχής - Όριο Συμμετοχών:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.

Επιπλέον θα πρέπει να κατέχουν:

- πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύει (με πάροδο 14 ημερών από την ολοκλήρωση) ή - βεβαίωση νόσησης (τους τελευταίους 6 μήνες)

Περίοδος Εγγραφών - Όριο Εγγραφών:

Η περίοδος των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου. Ο Αγώνας έχει όριο τις 1.000 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα θα λήξει η περίοδος εγγραφών.

Τρόπος Εγγραφής: Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.myrace.gr

Πακέτα συμμετοχής:

Α) Απλό πακέτο συμμετοχής το οποίο περιλαμβάνει:

Τον αριθμό συμμετοχής και παραμάνες

Chip χρονομέτρησης

Αναμνηστικό μετάλλιο

Υδροδοσία στην διαδρομή, Τερματισμό

Υπηρεσία φύλαξης αντικειμένων

Live εξαγωγή αποτελεσμάτων

Φωτογραφικές υπηρεσίες

Υγειονομική υποστήριξη

Β) Ενισχυμένο πακέτο συμμετοχής το οποίο περιλαμβάνει:

Τον αριθμό συμμετοχής και παραμάνες

Chip χρονομέτρησης

Αναμνηστικό μετάλλιο

Υδροδοσία στην διαδρομή, Τερματισμό

Υπηρεσία φύλαξης αντικειμένων

Live εξαγωγή αποτελεσμάτων

Φωτογραφικές υπηρεσίες

Υγειονομική υποστήριξη

Αναμνηστικό Τεχνικό T-shirt

Κόστος Συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής με βάση την ημερομηνία ολοκλήρωσης της εγγραφής (εγγραφή και πληρωμή)

Για εγγραφή και πληρωμή έως την

Κυριακή 13/2:

Απλό πακέτο 12 €

Ενισχυμένο πακέτο 18 €

Για εγγραφή και πληρωμή από την Δευτέρα 14/2:

Απλό πακέτο 15 €

Ενισχυμένο πακέτο 21 €

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής:

Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου (13:00 - 19:00) και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου (12:00 – 18:00) στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, Ελληνικό, Αττική στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας, Μαρούσι, Αττική.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει στην φόρμα εγγραφής να επιλέξουν από ποιο από τα δύο καταστήματα θα παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους.

Προσοχή δεν θα πραγματοποιούνται αλλαγές σχετικά με το σημείο παραλαβής που θα έχουν επιλέξει μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα λειτουργήσει γραμματεία.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνετε αυστηρά αυτοπροσώπως με την επίδειξη των παρακάτω:

- Οι πλήρως εμβολιασμένοι, δηλαδή όσοι την ημέρα της παραλαβής του πακέτου συμμετοχής τους θα έχουν λάβει τις δύο δόσεις των εμβολίων δύο δόσεων ή τη μία δόση του μονοδοσικού εμβολίου και έχει παρέλθει χρονικό διάστημα δυο εβδομάδων από την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού σχήματος. Απαραίτητη είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και εγγράφου ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο).

- Οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση. Απαραίτητη είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού νόσησης και εγγράφου ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο).

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες:

Δεν θα πραγματοποιηθούν Απονομές-Βραβεύσεις

Τροφοδοσία:

Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ, στο 10ο χλμ, στο 15ο χλμ. και στον τερματισμό.

Όροι συμμετοχής:

- Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιής για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα.

- Διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικό και αποδέχονται να επιδείξω στους διοργανωτές οποιαδήποτε στιγμή τους ζητηθεί.

- Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

- Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου.

- Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.

​- Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

- Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής θα πρέπει να γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δήλωσης διαφορετικά η εγγραφή θα θεωρείται άκυρη.

- Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.

- Σε περίπτωση που συμμετέχοντας ενώ έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δεν κατέχει όλα όσα αναφέρονται στην παράγραφο «Δικαίωμα συμμετοχής - Όριο Συμμετοχών» , δεν θα του παραδίδεται το πακέτο συμμετοχής και δεν θα επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

- Ακυρώσεις συμμετοχής και επιστροφή του κόστους συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022. Μετά από την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ακύρωση και επιστροφή του κόστους.

- Σε περίπτωση αναβολής της διοργάνωσης οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για την νέα ημερομηνία που θα ορίσει η οργανωτική επιτροπή.

- Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση».