Με Ντρισμπιώτη, αλλά κυρίως με πολλές συμμετοχές ο 1ος Αγώνας LifeLine Run τη Δευτέρα 5/9

 Runbeat Team   13:47 03-09-2022  

Με Ντρισμπιώτη, αλλά κυρίως με πολλές συμμετοχές ο 1ος Αγώνας LifeLine Run τη Δευτέρα 5/9


Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 1ου Αγώνα LifeLine Run, ο οποίος θα διεξαχθεί μεθαύριο Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ!

Τον αγώνα διοργανώνουν ο ανθρωπιστικός οργανισμός LifeLine Hellas, η Marathon Team Greece by Maria Polyzou και το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση του Αττικού Νοσοκομείου, με την προσφορά θερμοκοιτίδων και η στήριξη των παιδιών της Ουκρανίας.

 

Ο σκοπός είναι ιερός και αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί δρομείς να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των διοργανωτών. Οι εγγραφές είναι πολλές και αναμένεται πολύς κόσμος να βρεθεί τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Παρούσα θα είναι και η δις Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη καθώς αποδέχτηκε το κάλεσμα των διοργανωτών.

Η κορυφαία βαδίστρια στην Ευρώπη θα είναι στην εκκίνηση δείχνοντας τη στήριξή της στη διοργάνωση.

Εντωμεταξύ, οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους ενημερώσουν όσους εγγραφεί για τον τρόπο που μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχή τους .

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αγαπητοί μας δρομείς, σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας, στον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα δρόμου, LIFELINERUN 2022 που τελεί Υπό την Αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Σας ενημερώνουμε ότι η παραλαβή του πακέτου σας, μπλούζα και νούμερο αγώνα, θα γίνει από την γραμματεία που θα ανοίξει την ημέρα του Αγώνα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, από τις 15:00 μέχρι και τις 17:30 στον περιβάλλοντα χώρο, του σταδίου, ΑΓΟΡΑ - ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ (δίπλα στο αδριάνειο υδραγωγείο).

Παρακαλείσθε όπως έχετε μαζί σας το καταθετήριο της Τράπεζας για την παραλαβή του πακέτου σας».