Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης – 10 χιλιόμετρα: Οι δηλώσεις των νικητριών!

 Runbeat Team   14:40 21-11-2021  

Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης – 10 χιλιόμετρα: Οι δηλώσεις των νικητριών!


Ειρήνη Μιχαλά (37:21), Ματίνα Νούλα (37:26) και Ελιζάβετ Δήμου (40:33) ήταν οι τρεις πρώτες στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων του Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης που έγινε σήμερα (21/11) το πρωί στην πόλη.

Οι πρωταγωνίστριες του αγώνα μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η άπνοια τις δυσκόλεψε.

 

Ειρήνη Μιχαλά: «Το δεκάρι είναι σίγουρα ένα δύσκολο αγώνισμα. Εμείς πρέπει να πάμε και γρήγορα, αλλά και με διάρκεια. Δυσκολεύτηκα λίγο λόγω της άπνοιας και με την υγρασία που υπήρχε “μπουκώσαμε” λίγο αναπνευστικά. Όσον αφορά τη νίκη μου, εγώ ήθελα να τρέξω στον αγώνα γιατί είμαι από τη Θεσσαλονίκη και ήθελα να κερδίσω μία φορά στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερα».

Ματίνα Νούλα: «Με δυσκόλεψε αρκετά ο αγώνας, αλλά είχα κάποιο άτομο να ακολουθώ με την Ειρήνη να είναι μπροστά μου. Περίμενα να δυσκολευτώ πιο μετά με τις ανάσες μου, όμως χάρηκα πολύ με την δεύτερη θέση μου».

Ελισάβετ Δήμου: «Η διαδρομή ήταν αρκετά δύσκολη, γιατί έπρεπε να κρατήσουμε σταθερό ρυθμό στα τελευταία μέτρα. Πάντα όμως το σημαντικό στον αθλητισμό είναι η συμμετοχή και είμαι χαρούμενη για τον αγώνα».