Μ. Πολύζου: Θυμάται το Παγκόσμιο της Αθήνας το 1997 και μας ρωτάει «Εσείς πιο στόχο βάλατε σήμερα;» (Pics)

 Runbeat Team   21:00 17-06-2022  

Μ. Πολύζου: Θυμάται το Παγκόσμιο της Αθήνας το 1997 και μας ρωτάει «Εσείς πιο στόχο βάλατε σήμερα;» (Pics)


Η Μαρία Πολύζου έκανε μία αναδρομή μέσω ανάρτησής της στα social media, με αφορμή την συμπλήρωση των 25 ετών από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μαραθωνίου της Αθήνας το 1997. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε τερματίσει 12η στον κόσμο με χρόνο 2:39:10, που έως και τώρα παραμένει κορυφαία επίδοση Ελλάδας στην Αυθεντική διαδρομή.

 

Σημαντικό είναι αν αναφερθεί ότι η Μαρία Πολύζου αποκάλυψε ότι στον αγώνα θα τρέξουν φέτος και οι  Abel Anton Rodrigo, Martín Fiz, ενώ παράλληλα τόνισε ότι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον αγώνα της 13ης Νοεμβρίου, στον οποίο θα περάσει σημαντικά μηνύματα για ακόμα μία φορά.

Όσα αναφέρει στην ανάρτησή της η Μαρία Πολύζου:

«Εσείς πιο στόχο βάλατε σήμερα; Φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από τότε που έτρεξα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αθήνας το 1997 και τερμάτισα 12η στο κόσμο με επίδοση 2:39:10 που αποτελεί μέχρι και σήμερα ρεκόρ Ελλάδας στην αυθεντική διαδρομή του μαραθωνίου.

Φέτος, θα πάρω μέρος ξανά σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός στις 13 Νοεμβρίου και θα τρέξω μαζί με άλλους δυο σπουδαίους δρομείς που θα έρθουν στην Αθήνα για τον δικό τους λόγο, οι δυο πρώτοι νικητές του μαραθωνίου των ανδρών Abel Anton Rodrigo και Martín Fiz!

 

Η προετοιμασία μου έχει ήδη ξεκινήσει για τον μαραθώνιο της Αθήνας που θα είναι αφιερωμένος στα παιδιά, στις γυναίκες και σε όλους τους ανθρώπους που περνάνε την δύσκολη μάχη με τον καρκίνο! Να τερματίσουν νικητές και νικήτριες όπως κατάφερα και το πέρασα εγώ! Και αφού μπορώ εγώ… μπορείς και εσύ!!»