Όλα όσα έγιναν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος 2022

 Runbeat Team   14:01 20-02-2022  

Όλα όσα έγιναν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος 2022


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος διεξήχθη σήμερα στην Πηγή Τρικάλων και αποτέλεσε μία από τις πιο πολυπληθέστερες διοργανώσεις που έχουν γίνει ποτέ με τη συμμετοχή 850 αθλητών και αθλητριών από 150 σωματεία όλης της χώρας.

Το «παρών» στη διοργάνωση έδωσαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Η Σοφία Σακοράφα, αφού καλωσόρισε τους αθλητές και τις αθλήτριες στην Πηγή Τρικάλων, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη στήριξη του, αλλά και τη πρόθεση του να δημιουργήσει στην Πηγή ένα ευρωπαϊκό κέντρο υψηλού αθλητισμού.

Όλα όσα έγιναν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος 2022 runbeat.gr

Από την πλευρά του ο Κώστας Αγοραστός στάθηκε στη σημασία του αθλητισμού στη ζωή των παιδιών και όχι μόνο, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία της Περιφέρειας να συνεχίζει να στηρίζει διοργανώσεις τέτοιου επιπέδου.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάριος Αναγνώστου αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στους άνδρες με ρεκόρ διαδρομής και χρόνο 29:03. Στις γυναίκες τον τίτλο της διατήρησε η Αναστασία Μαρινάκου με χρόνο 27:24, ενώ στο πλαίσιο της διοργάνωσης έγιναν και οι αγώνες για τις κατηγορίες Κ16, Κ18, Κ20 και Κ23.

Δείτε παρακάτω τη διοργάνωση: