Ξεπέρασαν τις 450 οι εγγραφές για το 3ο Αλιγκάρι Run!

 Runbeat Team   16:46 27-11-2021  

Ξεπέρασαν τις 450 οι εγγραφές για το 3ο Αλιγκάρι Run!


Τα πάντα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του 3ου Αλιγκάρι Run, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στα Μεγάλα Λιβάδια στο δάσος του Πάικου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά και έχουν ξεπεράσει τις 450 μέχρι στιγμής. Μέχρι τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου μπορείτε να γραφτείτε και να έχετε και το ονοματεπώνυμο σας στο bib number. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο www.aligkarirun.gr.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι θα υπάρχει και μία νοστιμιά από τοπικά προιόντα, για όσους συμμετέχουν που θα έχει τη σφραγίδα των γυναικών και ενός διακεκριμένου σεφ.

 

«Ο γαστρονόμος-σεφ και επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Μάρκετινγκ και Τουρισμού στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος Παλισίδης Γεώργιος, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Λιβαδίων " οι Αρμάνες" θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν καστανόσουπα προς όλους τους παρευρισκόμενους αθλητές και επισκέπτες».

Η διοργάνωση επίσης έχει φροντίσει για τη δωρεάν μετακίνηση από τη Θεσσαλονίκη και το χώρο της ΔΕΘ, προς τα Μεγάλα Λιβάδια την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου το πρωί στις οκτώ και με επιστροφή από το χωριό μετά τις 5 το απόγευμα προς Θεσσαλονίκη.

Δείτε την αφίσα της διοργάνωσης: