Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το «Κροκόδειλος trail 2022»

 Runbeat Team   11:00 11-01-2022  

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το «Κροκόδειλος trail 2022»


Άνοιξαν οι εγγραφές για το «Κροκόδειλος trail 2022», το οποίο φέτος θα είναι ανανεωμένο καθώς θα περιλαμβάνει έναν ακόμη αγώνα.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 6 Μαρτίου 2022, ενώ όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, «πέραν από τον κλασσικό αγώνα των 20,5 χλμ, φέτος προχωρήσαμε και στην προσθήκη ομαδικού αγώνα σκυτάλης ή team relay όπως λέμε εδώ στην Παλαιόχωρα… Ο αγώνας σκυτάλης θα γίνει σε ομάδες των 2 ατόμων, εκ των οποίων ο πρώτος αγωνιζόμενος θα τρέξει τα πρώτα 10 χλμ (μέχρι τον σταθμό Γιαλυσκάρι) και ο δεύτερος θα συνεχίσει από εκεί μέχρι τον τερματισμό, τα υπολειπόμενα 10,5 χλμ.

 

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο ,θα διεξαχθεί και το Κροκοδειλάκι, για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου(εγγραφές στα σχολεία την τελευταία εβδομάδα πριν τον αγώνα)».

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσα από το εξής link: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx...

Οι διοργανωτές διευκρινίζουν στους ενδιαφερόμενους ότι «και οι δύο αγώνες (ατομικός και σκυτάλης) απαιτούν ιδιαίτερα καλή φυσική κατάσταση, προηγούμενη εμπειρία σε αγώνες παρόμοιας δυσκολίας και θα τηρηθούν οι όροι συμμετοχής που αναφέρονται στο link εγγραφών».