Ξεκινά τις υποχρεώσεις της στον κλειστό στίβο αύριο από την Γαλλία η Πόλακ

 Runbeat Team   16:13 28-01-2022  

Ξεκινά τις υποχρεώσεις της στον κλειστό στίβο αύριο από την Γαλλία η Πόλακ


Η Ελένη Πόλακ αποφάσισε τελικά να κατέβει στον κλειστό στίβο καθώς οι ενοχλήσεις που αισθανόταν στη μέση έχουν υποχωρήσει. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα κάνει το ντεμπούτο της αύριο (29/01) στο μίτινγκ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην πόλη Νεβέρ της Γαλλίας.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Πόλακ αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις στη μέση και ακολουθούσε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ήταν αμφίβολη η συμμετοχή της στον κλειστό στίβο. Το πρόβλημα, ωστόσο, έχει ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό κι έτσι θα δώσει τον πρώτο της αγώνα αύριο.

Η πέμπτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2021 έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 4,71 μ. από πέρυσι και έχει ως στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού. "Συνεχίζει και έχει ενοχλήσεις όχι τόσο στη μέση, όσο στο πόδι, ωστόσο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Το Σάββατο θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Νεβέρ στη Γαλλία, ενώ στις 3 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει στο μίτινγκ της Οστράβα", είπε στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μανώλης Καραγιάννης, που ταξίδεψε με την αθλήτρια του στη Γαλλία. Η αθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων αποτελεί μία από τις ανερχόμενες Ευρωπαίες άλτριες του επί κοντώ, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχει σταθεροποιηθεί σε μεγάλα ύψη και είναι παρούσα στις κορυφαίες διοργανώσεις της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.