Ξεκινά σήμερα στις 19:00 ο φιλανθρωπικός αγώνας Νο Finish Line Athens

 Runbeat Team   10:30 29-09-2021  

Ξεκινά σήμερα στις 19:00 ο φιλανθρωπικός αγώνας Νο Finish Line Athens


Για σήμερα Τετάρτη 29/9 στις 19:00 έχει προγραμματιστεί η εκκίνηση του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα του κόσμου που φιλοξενείται για 5η χρονιά στην Ελλάδα με την επωνυμία No Finish Line Athens.

 

Δρομείς κάθε ηλικίας, επώνυμοι και ανώνυμοι θα λάβουν και φέτος μέρος στη σπουδαία αυτή διοργάνωση που σκοπό έχει να στηρίξει το «μαζί για το παιδί».

Στην έναρξη του αγώνα θα δώσουν το «παρών» προσωπικότητες τόσο αθλητικού και όσο και του καλλιτεχνικού κόσμου. Η διοργάνωση ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί μετά από 90 ώρες και συγκεκριμένα την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 13.00. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών οι δρομείς μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα σε προκαθορισμένη κυκλική διαδρομή στο ΟΑΚΑ. Για κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν, θα πηγαίνουν 50 λεπτά στο «Μαζί για το Παιδί».

Οι εγγραφές συνεχίζονται ακόμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Αγώνα, από την Τετάρτη 29/9 στις 10:00 συνεχόμενα έως και μια ώρα πριν την λήξη του αγώνα στις 3 Οκτωβρίου στις 13:00 στον χώρο της διεξαγωγής, που βρίσκεται ανάμεσα στο Ολυμπιακό Στάδιο και το Ολυμπιακό Μουσείο στο Golden Hall.

Στο No Finish Line θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ κι έτσι θα διεξαχθεί μόνο με τη συμμετοχή εμβολιασμένων ή ατόμων που έχουν νοσήσει και με ανώτατο αριθμό συμμετεχόντων τα 5.000 άτομα. Για τους μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών, απαιτείται αρνητικό αποτέλεσμα από self-test 24 ώρες πριν από την ημέρα συμμετοχής στον αγώνα.